Ευρωλίγκα: «Πληγωμένο θηρίο η Μπαρτσελόνα»

Ευρωλίγκα: «Πληγωμένο θηρίο η Μπαρτσελόνα»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αήττητη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας θα δοκιμαστεί σήμερα (22.00) στη Βαρκελώνη, όπου θα τον υποδεχτεί το «πληγωμένο θηρίο» της Μπαρτσελόνα, όπως χαρακτήρισε την καταλανική ομάδα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, θέλοντας να τονίσει την επικινδυνότητα της αντιπάλου των «ερυθρολεύκων».

«Η Μπαρτσελόνα έχει πέντε συνεχόμενες ήττες σε Ευρωλίγκα και ισπανικό πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλει να αντιδράσει. Η αποστολή μας ήταν έτσι και αλλιώς δύσκολη και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη με αυτά τα δεδομένα. Πρέπει να είμαστε πολύ έτοιμοι για μια Μπαρτσελόνα που θα προσπαθήσει να αντιδράσει», είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που θεωρεί ότι το «κλειδί» του παιχνιδιού θα είναι ο ρυθμός.

Στην Μπαρτσελόνα, ο τεχνικός Τσάβι Αλόνσο είναι καθησυχαστικός για την άσχημη αρχή της ομάδας του στο ισπανικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα: «Καταλαβαίνω την ανησυχία του κόσμου. Οταν χάνεις πέντε συνεχόμενα παιχνίδια και σε διάστημα δέκα ημερών, η κατάσταση γίνεται περίπλοκη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, αλλά πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση ανεξαρτήτως αντιπάλου. Είναι δύσκολο να “καθαρίσεις” ένα παιχνίδι απέναντί τους, γιατί πάντα επιστρέφουν. Ολες οι ομάδες δυσκολεύονται στο κομμάτι της συγκέντρωσης όταν παίζουν εκτός έδρας, αλλά ο Ολυμπιακός τα καταφέρνει».

Το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες Εφές – Ουνικάχα Μάλαγα και ΤΣΣΚΑ – Ζαλγκίρις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή