Μπάσκετ: Δραματική νίκη του Αρη επί της Αβελίνο

Μπάσκετ: Δραματική νίκη του Αρη επί της Αβελίνο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Nίκη παρά την επιθετική «ανομβρία» του, πέτυχε ο Αρης κόντρα στην Αβελίνο (59-56) για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και ισοβάθμησε με την ιταλική ομάδα στην 3η θέση (3 νίκες-3 ήττες), έχοντας προσωρινά βαθμολογικό πλεονέκτημα. Το καλάθι του Αθηναίου στα 7΄΄ πριν από τη λήξη, διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, ενώ η ποιότητα του αγώνα στις επιθέσεις και των δύο ομάδων ήταν κακή και το θέαμα υπέφερε από τις επιδόσεις γηπεδούχων και φιλοξενουμένων, οι οποίοι διαμαρτύρονται δικαίως για φάουλ του Βασιλόπουλου στον Ριτς στην τελευταία φάση του ματς. Κορυφαίοι σκόρερ του Αρη ήταν οι Μπελ (16 π.), Βασιλόπουλος (15 π.) και από την Αβελίνο, οι Ριτς και Ν’Ντιαγιέ (16 π.)

• Ευκαιρία για την τρίτη νίκη στην 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει η ΑΕΚ (2 νίκες-3 ήττες) στο Ολυμπιακό Στάδιο (21.30), όπου θα υποδεχτεί την άλλοτε κραταιά Πετρόλ Ολίμπια Λουμπλιάνας (1 νίκη-4 ήττες) που είναι γνώριμη από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε «οδύσσεια», λόγω ακύρωσης πτήσης και αναγκαστικής διαμονής στη Ρίγα, εξελίχθηκε το ταξίδι της αποστολής του ΠΑΟΚ (1 νίκη-4 ήττες), στην πόλη Κλαϊπέδα για το σημερινό παιχνίδι (19.00) με τη λιθουανική Νεπτούνας (4 νίκες-1 ήττα) για την 6η αγωνιστική στον Β΄ όμιλο της διοργάνωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή