Ευρωλίγκα: Υψηλό εμπόδιο για Ολυμπιακό στην Πόλη

Ευρωλίγκα: Υψηλό εμπόδιο για Ολυμπιακό στην Πόλη

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη «φωλιά» της πρωταθλήτριας Ευρώπης και του προπονητή της, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, απ’ όπου δεν έχουν φύγει νικητές ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός τα τρία τελευταία χρόνια των αναμετρήσεών τους με την τουρκική ομάδα, θα δοκιμαστούν σήμερα (19.45) οι «ερυθρόλευκοι» για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ενώ προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες (Μπαρτσελόνα, εκτός και Παναθηναϊκό εντός). Με δεδομένη αναγνώριση του βαθμού δυσκολίας που θα έχουν οι Πειραιώτες για να νικήσουν τη Φενέρ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι η ομάδα έχει αποδείξει ότι αντεπεξέρχεται θετικά σε δυνατές έδρες.

«Εχουμε δύσκολη αποστολή, γιατί η Φενέρμπαχτσε είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και παίζει στην έδρα της. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εκεί. Ομως και εμείς είμαστε οι περυσινοί φιναλίστ. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρίας να το δείξουμε αυτό με την εμφάνιση που θα κάνουμε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ χαρακτήρισε συμπαγείς και τις δύο ομάδες, σε άμυνα και επίθεση. Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Ολυμπιακός αναμένεται να «βγάλει» αντίδραση στην Κωνσταντινούπολη, ειδικά λόγω της ήττας του από τον Παναθηναϊκό.

«Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό σε μεγάλο βαθμό. Θα παίξουν με σκοπό να διαγράψουν το προηγούμενο παιχνίδι τους, παίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εμείς θα πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης για σαράντα λεπτά», ανέφερε ο «Ζοτς».

Τα «παράθυρα»

Η… προκαταβολική άρνηση των διεθνών παικτών του Ολυμπιακού να ενισχύσουν την εθνική ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου 2019, πριν καν μάθουν εάν θα τους καλούσε ή όχι ο νέος τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, εξετάζεται από την ΕΟΚ και ενώ αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση και των διεθνών παικτών του Παναθηναϊκού. Η κίνηση των «ερυθρόλευκων» παικτών αποσκοπεί στην αποφυγή της κλήσης τους ώστε να μην τιμωρηθούν με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών από το πρωτάθλημα της Α1, όπως υπαγορεύει ο κανονισμός, εάν η ομοσπονδία τεντώσει την άλλη άκρη του σχοινιού (γίνουν κλήσεις) που ήδη τράβηξε, εμμέσως, ο Ολυμπιακός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή