Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Mία ακόμη απάντηση στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός: Mία ακόμη απάντηση στη Ρεάλ Μαδρίτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αναμνήσεις των δύο συνεχόμενων τελικών Ολυμπιακού-Ρεάλ στο Λονδίνο και στη Μαδρίτη αναβιώνουν σε κάθε αναμέτρηση των δύο τελευταίων χρόνων, όπως θα συμβεί και στη σημερινή (21.00) για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» (8-2) να έχουν απόσταση τριών νικών από τη «βασίλισσα» (5 νίκες-5 ήττες). Στο κατάμεστο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός κόντρα στον Σλοβένο πρωταθλητή Ευρώπης, Λούκα Ντόνσιτς, θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί που έχει δημιουργήσει και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφεύγει –ίσως και καθ’ υπερβολήν– να μιλάει για τον στόχο της πρόκρισης: «Αρχίζετε να μιλάτε για προκρίσεις και δεν μου αρέσει.

Το τι θα γίνει στο τέλος δεν το ξέρουμε και είναι πολύ νωρίς», είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού σε σχετική ερώτηση για τη βαθμολογική πρωτοπορία των Πειραιωτών και συνέχισε: «Ας μη γελιόμαστε, η Ρεάλ, όσες απουσίες και να έχει, είναι η Ρεάλ και φαβορί για το φάιναλ φορ. Εχει παίκτες που μπορούν να καλύψουν τους απόντες. Δεν αλλάζει το πλάνο μας από την επιστροφή του Σπανούλη. Στηριζόμαστε στην ομαδικότητα και απλά έχουμε τον ηγέτη μας ξανά μαζί». Στη διάθεση του Σφαιρόπουλου δεν θα είναι ο Αγραβάνης, ενώ επιστρέφει ο Μάντζαρης ύστερα από την απουσία του στο παιχνίδι με τη Βαλένθια και η συμμετοχή του Παπαπέτρου θα κριθεί τρεις ώρες πριν από το τζάμπολ.

• Το σημερινό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με τα παιχνίδια Ερυθρού Αστέρα-Εφές και Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή