Aφησε στη μέση μια επική ανατροπή ο Αρης

Aφησε στη μέση μια επική ανατροπή ο Αρης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βρέθηκε να χάνει με 25 πόντους από τη Νίμπουργκ στο Αλεξάνδρειο, επέστρεψε στο ματς, όμως ο Αρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, γνωρίζοντας την ήττα με 71-65 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Υστερα από ένα εφιαλτικό α΄ ημίχρονο (23-42), ο Αρης συνήλθε σταδιακά στο β΄ μέρος, με κύριους εκφραστές στην επίθεση τους Τσαϊρέλη, Βασιλόπουλο και Αθηναίου.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη άφησε στα αποδυτήρια τα παιδαριώδη λάθη και επέστρεψε με πάθος και αυτοσυγκέντρωση. Πίεσε την τσεχική ομάδα, καταφέρνοντας στα 4 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα να προηγηθεί με δύο βολές του Βασιλόπουλου (61-60). Εκεί όμως η Νίμπουργκ απάντησε με ένα 8-0 (δύο τρίποντα και ένα δίποντο) και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη.

ΑΡΗΣ: Μποχωρίδης 3 (1/7 σουτ), Φλιώνης, Τσαϊρέλης 23 (7 ρ.), Πουλιανίτης 6, Χρηστίδης, Μούρτος 4, Αθηναίου 10 (5 ρ., 5 ασ.), Βασιλόπουλος 17 (11 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Γουίβερ, Μπένσον, Μπελ 2.

ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ: Ρέι 22 (8/15 σουτ, 6 ριμπάουντ), Μπέντα 6, Πούμπρλα 2, Λόρενς 8, Μπερίσα 15, Μπόχατσικ 1, Ντέιβις 7, Μπάρατς 4, Κριζ 4, Βίοραλ 2.

• Η σκυτάλη σήμερα περνάει στους δύο «δικεφάλους». Στις 19.00 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη μακρινή Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας την τοπική ομάδα. Αμέσως μετά (21.30) η ΑΕΚ υποδέχεται τη Βενέτσια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή