Μπάσκετ: Εδειξε «μέταλλο» ο ΠΑΟΚ και πάει για πρόκριση

Μπάσκετ: Εδειξε «μέταλλο» ο ΠΑΟΚ και πάει για πρόκριση

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας… σεληνιασμένος ΠΑΟΚ βρέθηκε χθες στο παρκέ της Πυλαίας και συνέτριψε τη Νεπτούνας με 91-70. Ο «δικέφαλος του Βορρά» όχι μόνο μπήκε στη ζώνη της πρόκρισης στον Β΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά του -13 του πρώτου ματς από τη λιθουανική ομάδα, αλλά πλέον την ερχόμενη Τρίτη στη Λετονία, κόντρα στη Βέντσπιλς, θα τα παίξει όλα για όλα, σε ένα ματς «δίκοπο μαχαίρι», αφού με νίκη μπορεί να προκριθεί ακόμη και ως τρίτος, αλλά αν ηττηθεί θα αποκλειστεί. Με συμπαγή άμυνα και τον Φιλ Γκος σε απίστευτο βράδυ (29 πόντοι, 5/6 τρίποντα), ο ΠΑΟΚ άφησε περιθώρια αμφισβήτησης μόνο στο α΄ δεκάλεπτο (19-16), αφού ήδη το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 58-32.

Ο Χαραλαμπόπουλος (16 π.) έδειξε ότι μπαίνει στο πλάνο του προπονητή του Ηλία Παπαθεοδώρου και σε συνδυασμό με τη θετική παρουσία των Χρυσικόπουλου, Κόνιαρη και Κατσίβελη, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια επιβλητική νίκη, δείχνοντας ότι βρίσκει τον δρόμο του.

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 15 (3), Κρουμπάλι 7, Κόνιαρης 11 (2), Καρράς, Τσόχλας 2, Μαργαρίτης, Χαραλαμπόπουλος 16 (2), Καραμανώλης, Κατσίβελης 7 (2), Τζάκσον 2, Γκος 29 (5), Τζόουνς 1.

ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ: Φιλντς 2, Τζόνσον 8 (1), Κισιέλιους 8 (2), Ντελινινκάιτις 8 (1), Σεϊμπούτις 10 (1), Ζελιόνις 7, Μικαλάουσκας, Γκάλντικας 5, Κάτσινας 3, Γιούτσικας 2, Μπελιάουσκας 4, Σούλσκις 10.

• Ο Αρης παρέμεινε ουραγός του Δ΄ ομίλου, καθώς ηττήθηκε και από την ιταλική Αβελίνο με 79-66. Ο Μάρας ξεχώρισε με 19 πόντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή