Ολυμπιακός: «Να μη χαθούμε στο επόμενο παιχνίδι»

Ολυμπιακός: «Να μη χαθούμε στο επόμενο παιχνίδι»

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα χαμόγελα ικανοποίησης για τη νίκη με ευρύ σκορ κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκαν και πάλι στα πρόσωπα όλων των μελών του Ολυμπιακού, αλλά είναι συγκρατημένα, γιατί τα συμπεράσματα ενός και μόνο αγώνα χρειάζονται την ανάλογη διάρκεια στη συνέχεια της Ευρωλίγκας.

«Εννοείται ότι δεν σημαίνει κάτι περισσότερο, μία και μόνο νίκη, ακόμα κι αν η απόδοσή μας ήταν εξαιρετική και δεν έδωσε δικαιώματα στη Φενέρ να υλοποιήσει τη θέληση αντίδρασης που είχε, αφού είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και η τελική διαφορά του σκορ προκαλεί εντύπωση σ’ όλη τη διοργάνωση», υπογράμμισε ο Μπράιαν Ρόμπερτς και στόχευσε στη σταθεροποίηση της καλής αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού, ειδικά στα επόμενα, εκτός έδρας παιχνίδια:

«Πρέπει να μη “χαθούμε” στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Στην έδρα μας αντλούμε δύναμη και από τον κόσμο μας, είμαστε γηπεδούχοι και αυτό σημαίνει πολλά για ομάδες όπως ο Ολυμπιακός που έχει πολυάριθμους και δυναμικούς φιλάθλους. Χρειάζεται να βάλουμε κι άλλα καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ο επόμενος αγώνας θα είναι με τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη. Επιβάλλεται να παίξουμε το ίδιο καλά ή και καλύτερα, γιατί αν τα καταφέρουμε θα είναι διπλή νίκη, κόντρα σε αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο κατάληψης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. Οπως πετύχαμε να έχουμε δύο νίκες με τη Φενέρ, το ίδιο θα επιχειρήσουμε με τη Ρεάλ, καθώς και στην έδρα του Παναθηναϊκού για να ισοφαρίσουμε την ήττα του πρώτου γύρου».

• To πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας: Σήμερα Γ.Λ. Φάρος – Προμηθέας (16.30), Κολοσσός – Πανιώνιος (16.30), Λαύριο – Τρίκαλα (16.30), ΑΕΚ – Αρης (17.00), Κόροιβος – Ρέθυμνο (18.30). Αύριο: Ολυμπιακός – Κύμη (16.30), ΠΑΟΚ –ΠΑΟ (18.30).

• Το θεαματικότερο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ έγινε στο Ντένβερ, όπου οι Νάγκετς νίκησαν τους Οκλαχόμα Θάντερς 127-124 με τρίποντο του Γκάρι Χάρις στην εκπνοή. Στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαθε διάστρεμμα αριστερού αστραγάλου στον αγώνα με τους Τίμπεργουλβς που νίκησαν 108-89 τα «Ελάφια» και στο ντεμπούτο του Τζόε Προύντι που έγινε πρώτος προπονητής αντικαθιστώντας τον Τζέισον Κιντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή