Μπάσκετ: Επεισόδιο Μπόγρη με δημοσιογράφο

Μπάσκετ: Επεισόδιο Μπόγρη με δημοσιογράφο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε χειροδικία και απειλές επέλεξε ο σέντερ του Ολυμπιακού Γιώργος Μπόγρης να λύσει επί προσωπικού τις όποιες διαφορές είχε με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργίου προχθές τα ξημερώματα, σε μπαρ του Κολωνακίου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο τελευταίος, αποχωρώντας από το μπαρ, ο Μπόγρης ζήτησε από δύο συμπαίκτες του να τον περιμένουν και επέστρεψε για να τραβήξει, αρχικά, το αυτί του δημοσιογράφου και εν συνεχεία να τον γρονθοκοπήσει το κεφάλι. Η επέμβαση των υπευθύνων του καταστήματος τερμάτισε την επίθεση του παίκτη στον αιμόφυρτο δημοσιογράφο, ο οποίος πήγε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

«Είναι καθαρά προσωπικό του κυρίου. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει δεν έχουμε αλλάξει ούτε ένα μήνυμα. Θα μιλήσω με τους δικηγόρους μου και θα δω τι θα κάνω. Δεν με ενοχλεί ο Ολυμπιακός. Δεν εμπλέκεται πουθενά η ομάδα», εξήγησε ο δημοσιογράφος για το θλιβερό περιστατικό βίας, το οποίο καταδίκασε απερίφραστα, όπως και οιαδήποτε μορφή βίας, και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της. Δεν τίθεται θέμα αποδέσμευσης του παίκτη και θα τηρηθεί ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή