Τραβά το σκοινί η Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό

Τραβά το σκοινί η Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην ενίσχυση των θέσεων του σέντερ και του πάουερ φόργουορντ με την απόκτηση του Αμερικανού Αντριαν Πέιν, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο κι άλλης μεταγραφής στις θέσεις της περιφέρειας για τους αγώνες της Ευρωλίγκας έχοντας περιθώριο μέχρι τις 28 του μηνός, αλλά ο χρηματοδότης του Δ. Γιαννακόπουλος δεν θα μπορεί να παρακολουθεί διά ζώσης την ομάδα του «Τριφυλλιού», ακόμα και στο ευρωπαϊκό φάιναλ φορ, αν επιστρέψει, μετά τον 12μηνο αποκλεισμό του από τη διοργανώτρια αρχή. Η αναζωπύρωση της διαμάχης του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ με την Ευρωλίγκα άρχισε από τη συμπεριφορά του πρώτου προς τους διαιτητές στον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ και των σχολίων του κατά Τούρκων φιλάθλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κρίθηκαν «επιβλαβή» για τη διοργάνωση, σύμφωνα με το άρθρο 24.1 του πειθαρχικού κώδικα.

Η ποινή αποκλεισμού ιδιοκτήτη ομάδας-μέλους της Ευρωλίγκας για ένα έτος είναι ακραία και αναμένεται να προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς αν προκριθεί ο Παναθηναϊκός στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, στο οποίο δεν θα μπορεί ο Δ. Γιαννακόπουλος να παρακολουθήσει τους αγώνες της ομάδας, στην οποία επενδύει.

Ο Παναθηναϊκός θα εφεσιβάλει την απόφαση, ενώ είναι άγνωστο αν ο Δ. Γιαννακόπουλος θα δεχθεί την εφαρμογή της ποινής του και ποια θα είναι η αντίδραση της Ευρωλίγκας, η οποία διέρρευσε σε φίλα

προσκείμενα ΜΜΕ ότι η ποινή θα μπορούσε να εμπεριείχε μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας. Μέχρι αργά, χθες, το βράδυ αναμενόταν ανακοίνωση – απάντηση από τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Εν τω μεταξύ, η νέα προσθήκη του 25χρονου Πέιν (2.08) που έχει θητεία σε 3 ομάδες του ΝΒΑ (Ατλάντα, Μινεσότα, Ορλάντο) είναι σημαντική για την αύξηση των επιλογών στις θέσεις των υπαρχόντων ψηλών (Γκιστ, Σίνγκλεντον, Βουγιούκας, Μήτογλου, Ογκαστ), αν και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο Σίνγκλεντον, αν εξαγοραστεί το συμβόλαιό του. Προβληματισμός υπάρχει και για την παρατεταμένη αποθεραπεία του τραυματία Λοτζέσκι.

• Oι «Δικέφαλοι», ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα διεκδικήσουν πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στα σημερινά παιχνίδια της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Μπάιροϊτ (19.30) και εφόσον πράξει το καθήκον της και νικήσει τη γερμανική ομάδα, θα περιμένει τη νίκη της Μπάνβιτ επί της Στράσμπουρ στην Τουρκία (ίδια ώρα έναρξης). Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στη Λετονία (21.30), έχοντας αντίπαλο την ισόβαθμη Βέντσπιλς και χωρίς να περιμένει άλλο αποτέλεσμα θα προκριθεί μόνο αν νικήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή