Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Ανοιξε ο «ασκός του Αιόλου»

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Ανοιξε ο «ασκός του Αιόλου»

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μορφή… συλλαλητηρίου από την προσέλευση των φιλάθλων και τη διά βοής βούλησή τους για το αν ο Παναθηναϊκός Superfoods θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωλίγκα, αναμένεται να πάρει ο σημερινός αγώνας των «πρασίνων» με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ (21.15) για την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης και ενώ θα διεξαχθεί δημοψήφισμα τις επόμενες ημέρες.

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα επιδιώξει τη 14η νίκη του στην Ευρωλίγκα, ώστε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα και την εξασφάλιση πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ, αλλά εξωαγωνιστικά η απόρριψη του αιτήματος αναστολής στον αποκλεισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για έναν χρόνο από κάθε έδρα της διοργάνωσης, θέτει ζήτημα περαιτέρω συμμετοχής του. Η Ευρωλίγκα απέρριψε, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση της πρωτοβάθμιας απόφασης, το αίτημα του Γιαννακόπουλου, ώστε να μπορούσε να παρακολουθήσει διά ζώσης το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες, ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος και το αποτέλεσμα θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο» αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, ενώ πιθανότατα, ο ίδιος ο Δ. Γιαννακόπουλος θα πάει στο ΟΑΚΑ για να δείξει αντίδραση στη σκληρή στάση της Ευρωλίγκας και να συσπειρώσει τον κόσμο στην κατεύθυνση της πρότασής του να αποχωρήσει η ομάδα από την Ευρωλίγκα, γιατί σε διαφορετικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει ο ίδιος από την ιδιοκτησία της ΚΑΕ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ που υποδέχθηκε τον νεοαποκτηθέντα   Αντριάν Πέιν, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του για έκτο παιχνίδι τον Ματ Λοτζέσκι, υπογράμμισε ότι η Μπασκόνια (10 νίκες-11 ήττες, 9η θέση) διανύει περίοδο φόρμας: «Εχουν πολύ καλούς δημιουργούς, καλούς σκόρερ, τρέχουν καλά στον αιφνιδιασμό, παίζουν καλή άμυνα και αυτό είναι κάτι που κάνουν καλά από το ξεκίνημα της σεζόν. Θα είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε…», είπε ο Καταλανός τεχνικός, ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του στη διοίκηση για τη νέα μεταγραφή.

• Ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη θα αποφασιστεί σήμερα.

• Με επιστολή που απέστειλε στην ομάδα επιχειρηματιών που θέλει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ Αρης, ο Νίκος Λάσκαρης δήλωσε αδυναμία ανταπόκρισής του στην καταβολή εγγυήσεων για την ανάληψη των χρεών προς το Δημόσιο και παραχωρεί το 60% των μετοχών του, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές ζητούν το 67% για την ανάληψη χρεών ύψους 2,3 εκατ. ευρώ. O Aρης ηττήθηκε (66-70) από την Οστάνδη στο τελευταίο παιχνίδι του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή