Μπάσκετ: Πρόβα Ολυμπιακού, ΑΕΚ ενόψει τελικού Κυπέλλου

Μπάσκετ: Πρόβα Ολυμπιακού, ΑΕΚ ενόψει τελικού Κυπέλλου

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόβα τελικού θα κάνουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, τέσσερις ημέρες πριν από τη διεκδίκηση του Κυπέλλου, στους αγώνες που θα δώσουν στις έδρες των Τρικάλων (18.00) και του Ρεθύμνου (15.30), αντίστοιχα, για την πρώτη «δόση» της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν, θεωρητικά, ευκολότερη αποστολή στα Τρίκαλα, που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΚ έχοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα και συγκέντρωση είναι το φαβορί για να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια θέσει η ομάδα του Ρεθύμνου, που έχει 5 νίκες σε 7 εντός έδρας παιχνίδια. Ο Αμερικανός Κέβιν Πάντερ (25 χρ., 1,90) που είναι ο νέος ξένος παίκτης της ΑΕΚ, θα αντικαταστήσει τον Μπάρλοου, αλλά πιθανότατα το ντεμπούτο του θα γίνει στον τελικό Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έδειξε ότι έκλεισε τον κύκλο της εσωστρέφειας που υπήρχε τον τελευταίο μήνα.

Παράλληλα, σε μαθητές και των τεσσάρων νομών της Κρήτης θα δοθούν τις επόμενες ημέρες τα 4.000 εισιτήρια του τελικού Ολυμπιακού – ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο «Δυο Αοράκια».

Η ΕΟΚ διαμόρφωσε συνθήκες απόλυτης ουδετερότητας από την επιλογή της έδρας του Ηρακλείου και τις 30 προσκλήσεις που θα πάρουν οι δύο φιναλίστ, για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος επεισοδίων. Διαιτητές του τελικού ορίστηκαν οι Σχινάς, Μάνος και Γ. Πουρσανίδης.

• «Ανάσα» από το άγχος του αποτελέσματος στο πρωτάθλημα πήραν οι Ελληνες και ξένοι παίκτες που αγωνίστηκαν στο 22ο All Star Game στην Πάτρα και νικητές ήταν οι World stars (144-137). Nικητής των καρφωμάτων ήταν ο Στέφαν Μούντι του Ρεθύμνου και στα τρίποντα ο Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή