Εχασε μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

Εχασε μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιπολαιότητα και η απροσεξία, ιδιαιτέρως από τους θεωρητικά έμπειρους Αμερικανούς παίκτες του, αποδείχθηκαν δυσκολότεροι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και από την τουρκική Καρσίγιακα στο τελευταίο τρίλεπτο του πρώτου αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και είχαν ως αποτέλεσμα τη μικρή τελική διαφορά των 6 πόντων (74-68). Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 19 πόντους (69-50) 3΄36΄΄ πριν από το φινάλε του ματς, αλλά προφανώς οι παίκτες του Παπαθεοδώρου πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε… τελειώσει και οι φιλοξενούμενοι θα «παραδίνονταν», αρχίζοντας να τους «χαρίζουν» συνεχείς ευκαιρίες για σκοράρισμα.

Οι βιαστικές ενέργειες στην επίθεση, ένα αντιαθλητικό φάουλ στην άμυνα και το δικαίωμα ελεύθερων σουτ από τους γηπεδούχους, δεν έμειναν αναξιοποίητα από την τουρκική ομάδα που έκανε ένα 18-5 και διευκόλυνε πολύ την αποστολή που θα έχει την επόμενη Τετάρτη (14/3) στο Κορδελιό της Σμύρνης για τον δεύτερο αγώνα και τη διεκδίκηση της πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ «διάβασε» το παιχνίδι της Καρσίγιακα και διατήρησε ισχνό προβάδισμα (39-37), ενώ είχε πολύ αποτελεσματική λειτουργία στο τρίτο δεκάλεπτο πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ 16-7.

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπόπουλος, Χρυσικόπουλος 2, Γκος 13 (2), Τζάκσον 13 (1), Τζόουνς 3 (1), Κατσίβελης 10 (1), Κόνιαρης 3 (1), Κρουμπάλι 10 (7 ριμπάουντ), Μαργαρίτης 9 (1), Πέτεγουεϊ 9 (1), Τσόχλας, Ζάρας 2.

ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ: Μπάνιτς 6, Γκιουλασλάν, Τζόουνς 13 (1), Κένεντι 16 (1), Τουρέν 8, Ουγκιουρλού 10, Γουότερς 10, Γουντ 5.

To πρώτο βήμα από τα… τρία που απέχει μέχρι τη συμμετοχή της στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και το οποίο θα ζητήσει να φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ, θέλει να κάνει η ΑΕΚ στον σημερινό εντός έδρας αγώνα με την νταμπλούχο Τσεχίας, Νίμπουργκ (19.30) για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Η Νίμπουργκ αποτελεί το πρώτο εμπόδιο και η ΑΕΚ θα πρέπει να συνδυάσει την αποφασιστικότητα πρόκρισης στην προημιτελική φάση, με εμφατική απόδοση και ευρεία διαφορά στο τελικό σκορ, ώστε να ταξιδέψει με τη μεγαλύτερη ασφάλεια στην Τσεχία και τον δεύτερο αγώνα.

• Επιπρόσθετο πρόστιμο 60.000 ευρώ για την παραβίαση της απαγόρευσης εισόδου του στο ΟΑΚΑ και την παρακολούθηση του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επέβαλε η Ευρωλίγκα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ενώ διαφαίνεται ότι με το ίδιο ποσό θα τιμωρείται για κάθε μελλοντική παραβίαση της ποινής αποκλεισμού του απ’ όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Xωρίς τον Νίκο Παππά, λόγω διαστρέμματος, θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη για τον αυριανό αγώνα με τη Ρεάλ.

• Με ηλεκτρονική αλληλογραφία και ρωτώντας για τον τρόπο μεταβίβασης των μετοχών, ενώ έχει ήδη αναλυθεί από τον ερασιτέχνη Αρη, απάντησε ο Νίκος Λάσκαρης στην εκπνοή της προθεσμίας για την πρόταση επιχειρηματιών να αναλάβουν την ΚΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή