Μάνι Χάρις: «Κάτι χρωστάμε στη Στρασμπούρ»

Μάνι Χάρις: «Κάτι χρωστάμε στη Στρασμπούρ»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ ζει μέρες του ’68, μετά την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν κοιτά πιο μακριά από τους δύο επόμενους αγώνες της, κόντρα στη γαλλική Στρασμπούρ που γνωρίζει πολύ καλά από τα παιχνίδια του ομίλου και στα οποία ηττήθηκε, εντός και εκτός έδρας.

«Για να παίξουμε στο φάιναλ φορ που είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ, θα πρέπει να αποκλείσουμε τη Στρασμπούρ. Είναι δύσκολη ομάδα, αλλά έχουμε και έξτρα κίνητρο να τα καταφέρουμε, γιατί χάσαμε στις λεπτομέρειες. Κάτι τους… χρωστάμε», είπε ο κορυφαίος παίκτης της Ενωσης στο δεύτερο παιχνίδι με τη Νίμπουρκ, Μάνι Χάρις και συνέχισε: «Πιστεύω ότι ο δεύτερος αγώνας της ΑΕΚ με τη Νίμπουρκ, εκτός από την πρόκριση, μας πρόσφερε μεγάλη εμπειρία για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε παιχνίδια που έχουμε μειονέκτημα στο σκορ. Δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ για να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου». Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την ομάδα του Στρασβούργου στο ΟΑΚΑ, στις 28 του μηνός (19.30) και η ΚΑΕ θέτει άμεσα σε διάθεση τα εισιτήρια του αγώνα, κάνοντας κάλεσμα στους φιλάθλους της για να μην επαναληφθεί η εικόνα της μικρής προσέλευσης του πρώτου αγώνα με τη Νίμπουρκ. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου.

Η ΕΟΚ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη FIBA, στον υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, στον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη και στη διοργανώτρια αρχή, καταγγέλλοντας το εμπρηστικό περιεχόμενο των πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί της Καρσίγιακα, με τον Μωάμεθ, τον Κεμάλ Ατατούρκ και την Αγιά Σοφιά στο προχθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή