Ευρωλίγκα – ΠΑΟ: «Ψάρεμα» σε θολά νερά…

Ευρωλίγκα – ΠΑΟ: «Ψάρεμα» σε θολά νερά…

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «παιχνίδι» των δηλώσεων και η προφορική τακτική αβέβαιων προθέσεων που άρχισαν η Ευρωλίγκα και ο εκτελεστικός διευθυντής της, Τζόρντι Μπερτομέου, στο πρόσφατο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου για τον καθορισμό νέου πλαισίου σχέσεων με τον Παναθηναϊκό Superfoods, συνεχίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «sportando». Ο Μπερτομέου χρέωσε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πάλι την αιτία της «μάχης των χαρακωμάτων» που έχει αρχίσει τους 3 τελευταίους μήνες και ταυτόχρονα δήλωσε έτοιμος για να συναντηθεί με τους εκπροσώπους του «τριφυλλιού», εφόσον του το ζητήσουν, αλλά χωρίς να διευκρινίσει αν δέχεται κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής επανέλαβε την έμμεση πρόθεσή του να συνεχιστεί η παρουσία των «πρασίνων» στην ιδιωτική ευρωπαϊκή διοργάνωση, εφόσον πληρωθούν όλα τα πρόστιμα, εκτιθούν οι ποινές και με τον Δ. Γιαννακόπουλο να μένει αποστασιοποιημένος(!) από την ομάδα στην οποία επενδύει.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα της Ευρωλίγκας. Εχουμε θέμα με ένα άτομο, όχι με τον σύλλογο. Αν μου ζητήσουν συνάντηση, θα είναι χαρά μου να τους συναντήσω», είπε ο Μπερτομέου που επανέλαβε και την πλήρη αντίθεσή του με το μοντέλο των «παραθύρων» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει ούτε την επόμενη περίοδο διακοπή της Ευρωλίγκας στις ημερομηνίες που θα αγωνίζονται οι εθνικές ομάδες.

• Oι αποφάσεις που θα λάβει η ΤΣΣΚΑ για τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ιτούδη και ενώ το «διαζύγιο», ύστερα από τρία χρόνια, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, έπειτα από την παταγώδη αποτυχία στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, θα δρομολογήσουν εξελίξεις και στους πάγκους άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

«Δεν έχω μιλήσει με την ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω ότι θα μιλήσω», δήλωσε ο Αμερικανός τεχνικός Ντέιβιντ Μπλατ για τον πάγκο της ρωσικής ομάδας, ενώ στη Ζαλγκίρις ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έδωσε προτεραιότητα στη διοίκηση της λιθουανικής ομάδας για να συζητηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του και μόνο σε περίπτωση που υπάρξει άκρως δελεαστική πρόταση άλλης ευρωπαϊκής ομάδας, ο Σάρας δεν θα συνεχίσει να δουλεύει στο Κάουνας.

• O Κώστας Παπανικολάου επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού, πρώτου προημιτελικού με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ και υπολογίζεται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενώ η παρουσία των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων θα δείξει και την εμπιστοσύνη που έχουν στη φετινή ομάδα για τη διεκδίκηση του τίτλου. Στον ΠΑΟΚ, η απουσία του Τσόχλα θα καλυφθεί από τον Καρρά για τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή