Oι οπαδοί αποχαιρέτησαν τον Σφαιρόπουλο

Oι οπαδοί αποχαιρέτησαν τον Σφαιρόπουλο

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αποχαιρετισμός με ένα «ευχαριστώ» των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, για όσα προσέφερε στα τρία χρόνια της παρουσίας του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο στο Facebook, καταδεικνύει την οριστικοποίηση της μη συνέχισης της συνεργασίας με τον Ελληνα τεχνικό και ενώ επίσημα η ΚΑΕ δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση.

Η κατ’ ιδίαν συνάντηση των αδελφών Αγγελόπουλων με τον Σφαιρόπουλο δεν είχε πραγματοποιηθεί μέχρι χθες και βρίσκεται σε εκκρεμότητα, ώστε να οριστικοποιηθεί η πιθανολογούμενη κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας, μετά και την τυπική λήξη του συμβολαίου που είχε υπογραφεί. Η διοίκηση του Ολυμπιακού κινείται αθόρυβα στην αναζήτηση νέου προπονητή και εξετάζει ως επί το πλείστον επιλογές ξένων που γνωρίζουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ και κυρίως τον ανταγωνισμό της Ευρωλίγκας, ενώ δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων στους παίκτες που είναι, ήδη, ελεύθεροι, αν δεν ολοκληρώσει το θέμα του προπονητή.

Παράλληλα, στο θέμα του γηπέδου, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε επίσημες επαφές με την εταιρεία που έχει αναλάβει την καθολική αναμόρφωση της περιοχής του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, αλλά υπάρχει σημαντική απόσταση από την υπογραφή της συμφωνίας και η οποία θα υλοποιηθεί σε βάθος τριετίας, με το ΣΕΦ να παραμένει η έδρα της ομάδας μπάσκετ.

Στον Παναθηναϊκό, η επιστροφή του Νικ Καλάθη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την επόμενη εβδομάδα, θα δρομολογήσει και τις εξελίξεις στην ανανέωση του συμβολαίου για τα 3 επόμενα χρόνια, όπως και έχει προταθεί στον διεθνή πλέι μέικερ. Η παραμονή ή όχι του Μάικ Τζέιμς θα συζητηθεί στη συνάντηση του Δ. Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Ο Τζέιμς προτιμά να συνεχίσει στους πρωταθλητές και η πρόταση της Αρμάνι δεν τον δελεάζει, αλλά ο Πασκουάλ δεν έχει αποσαφηνίσει την πρόθεσή του για τον συγκεκριμένο παίκτη. Οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε τρεις αλλαγές των υπαρχόντων ξένων παικτών, ενώ ενδιαφέρονται για τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

• Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διέψευσε σενάρια που τον θέλουν να εμπλέκεται στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. «Με αφορμή λοιπόν την παραφιλολογία των ημερών, θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ», ανέφερε σε δήλωσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή