ΝΒΑ: Ανίκητοι πλέον οι Ουόριορς με Κάζινς

ΝΒΑ: Ανίκητοι πλέον οι Ουόριορς με Κάζινς

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Ντεμάρκους Κάζινς σόκαρε τον κόσμο του NBA με την απόφασή του να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο αξίας 5,3 εκατομμυρίων δολαρίων με τους πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Το 2015 οι Ουόριορς κατέκτησαν το δαχτυλίδι του NBA με δύο All-Star παίκτες (Κάρι, Τόμπσον) ενώ από το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν θα διαθέτουν πέντε (!) τέτοιους παίκτες στο ρόστερ τους (Κάρι, Τόμπσον, Γκριν, Ντουράντ, Κάζινς), δηλαδή όλη τη βασική τους πεντάδα.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι πρωταθλητές θα είχαν πιο δύσκολο έργο στη δυτική περιφέρεια τη νέα σεζόν με τον ερχομό του Λεμπρόν Τζέιμς στο Λος Αντζελες και τους Λέικερς, πλέον όλα δείχνουν πως από τον Ιούλιο γνωρίζουμε ήδη τον νικητή της νέας περιόδου της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης του πλανήτη. Μπορεί ο 28χρονος

Κάζινς να προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό καθώς τον Ιανουάριο υπέστη ρήξη αχιλλείου, παραμένει όμως ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και σίγουρα βρίσκεται μέσα στους τρεις καλύτερους σέντερ του NBA. Κατά πολλούς το μόνο μειονέκτημα των Ουόριορς ήταν το γεγονός πως δεν είχαν έναν «καθαρό» σέντερ, αλλά τώρα με τον θηριώδη Κάζινς όλα αλλάζουν.

Η απόφαση του πρώην παίκτη της Νέας Ορλεάνης να επιλέξει το Οκλαντ και τους «πολεμιστές» έφερε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter όχι μόνο από τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους, αλλά και από παίκτες άλλων ομάδων. Ο Τζέι Κράουντερ, παίκτης των Γιούτα Τζαζ, τόνισε με νόημα: «Τι κάνουμε εδώ, παιδιά;!», ενώ ο Μπόμπι Πόρτις των Μπουλς θυμήθηκε στη μεταγραφή του Κρις Πολ στους Λέικερς, το 2009, την οποία είχε απαγορεύσει ο τότε κομισάριος του NBA Ντέιβιντ Στερν για λόγους ανταγωνισμού και διατήρησης ισορροπιών των ομάδων, «…κατά τ’ άλλα ο Κρις Πολ δεν μπορούσε να παίξει με τον Κόμπι στο Λ.Α.». Τέλος, ο Τούρκος παίκτης των Νικς, Ενες Κάντερ, ανάρτησε μια χιουμοριστική φωτογραφία στο Twitter, παρουσιάζοντας τον κομισάριο του NBA, Ανταμ Σίλβερ, με φανέλα των Ουόριορς.

Στον αντίποδα, ο νέος συμπαίκτης του Κάζινς, Ντρέιμοντ Γκριν, τον καλωσόρισε από τη Σαντορίνη: «Ναι φίλε… είναι τρελό! Η Σαντορίνη είναι τέλεια!». Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως περισσότεροι από 200 παίκτες του NBA θα αμειφθούν καλύτερα από τον Κάζινς όπως αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα HoopsHype.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή