Ο Ντένμον διευκολύνει τα σχέδια του Πασκουάλ

Ο Ντένμον διευκολύνει τα σχέδια του Πασκουάλ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aλλαγή πλάνων στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού αποφασίστηκε από τον Τσάβι Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό εξαιτίας της αιφνιδιαστικής φυγής του Μάρκους Ντένμον στην Κίνα, του ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Βαγγέλη Σακελλαρίου από τον Πανιώνιο για τη θέση του πέμπτου γκαρντ και της αναμενόμενης μεταγραφής για τη θέση του φόργουορντ ή του δεύτερου ψηλού.

Ο Ντένμον αποκόμισε οικονομικά συμφέρουσα πρόταση από τους Zhejiang Golden Bulls, ενώ χρηματικό αντάλλαγμα (100.000 δολάρια) θα πάρουν οι «πράσινοι». Οι πιθανότητες παραμονής του Ματ Λοτζέσκι έχουν αυξηθεί σημαντικά, αν και ο Πασκουάλ προτιμά την απόκτηση δεύτερου ψηλού, με τον Οκάρο Ουάιτ να είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Οι συζητήσεις με τον Σακελλαρίου έχουν προχωρήσει αρκετά, αλλά ο ίδιος δεν έχει λάβει οριστική απόφαση. Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Σταύρος Αλευρογιάννης, θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τους «κυανέρυθρους», αποδεικνύοντας ότι το κίνητρο της διοικητικής ενασχόλησής του δεν ήταν η συγγενική σχέση με τον αρχηγό της ομάδας. Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τις δύο πρώτες μεταγραφές του, με την απόκτηση δύο Αμερικανών παικτών. Ο Νέιτ Πριτ (23 χρ., 1,85 μ.), που είναι απόφοιτος του κολεγίου Νορθ Καρολάινα και πρωταθλητής του NCAA, το 2017, προορίζεται από τον Θανάση Σκουρτόπουλο ως δεύτερος πλέι μέικερ, ενώ ο Τζέιμι Σκιν (30 χρ., 2,06 μ.), που θα παίξει στη θέση του σέντερ, έχει εμπειρία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ από το 2011, έχοντας παίξει στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Βελγίου και Ισραήλ. Αντίθετα, ένας πρώην παίκτης του Πανιωνίου, ο Αμερικανός πλέι μέικερ Τάιρον Μπρέιζελτον, συμφώνησε με τον Ηφαιστο Λήμνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή