Hμέρες αβεβαιότητας και έντασης βιώνει ο Πανιώνιος

Hμέρες αβεβαιότητας και έντασης βιώνει ο Πανιώνιος

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αναμενόμενη αποχώρηση του ορθοπεδικού Σταύρου Αλευρογιάννη από τη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου που δεν έγινε, συγκυριακά, μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Σακελλαρίου, περιείχε το στοιχείο του αιφνιδιασμού για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι βιώνουν τις πρώτες ημέρες αβεβαιότητας για την παρουσία τους στο επόμενο πρωτάθλημα. Η συνεχιζόμενη διαμάχη των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου με τον πρώην μεγαλομέτοχο συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση τους δύο τελευταίους μήνες. Ιδιαίτερα, μετά την απεμπλοκή του Σακελλαρίου που είχε στοχοποιηθεί, λόγω της συγγενικής σχέσης που έχει με τον Αλευρογιάννη, ο γιατρός έκρινε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στα διοικητικά δρώμενα του Πανιωνίου, υποστηρίζοντας ότι «όλοι οι άνθρωποι έχουν τα όριά τους και μια αίσθηση αξιοπρέπειας».

Η απόφαση αποχώρησης του Αλευρογιάννη,θα μπορούσε να υλοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη του περυσινού πρωταθλήματος, ώστε να υπήρχε χρόνος διοικητικής διαδοχής στον Πανιώνιο, αλλά αντίθετα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ προχώρησε σε συμφωνία με τον τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο και έχει υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με πέντε ξένους παίκτες και δύο Ελληνες. Χθες το βράδυ έγιναν οι πρώτες συναντήσεις για την εκχώρηση της διαχείρισης από τον μεγαλομέτοχο σε άλλα πρόσωπα που μπορούν να καλύψουν το ποσό των 200.000 ευρώ και το οποίο είναι αναγκαίο για την κάλυψη του προϋπολογισμού, εκτός των δεδομένων εσόδων. Παράλληλα, υπάρχουν πιθανότητες να ενεργοποιηθεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μπάσκετ, αποτελώντας «μαγνήτη» ενότητας, συσπείρωσης και σεβασμού στο ελληνικό μπάσκετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή