Παναθηναϊκός: «Στόχος πάντα το φάιναλ φορ»

Παναθηναϊκός: «Στόχος πάντα το φάιναλ φορ»

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη προπόνησή του ενόψει της νέας χρονιάς πραγματοποίησε χθες ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και τόσο ο Πασκουάλ όσο και οι παίκτες του μίλησαν για το ιδιαίτερο νέο ξεκίνημα της ομάδας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη και την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Σε κάθε ξεκίνημα της σεζόν θεωρώ ότι έχω την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, το ίδιο ισχύει και φέτος. Ξεκινάμε την προετοιμασία με την ίδια νοοτροπία και ξέροντας ότι θα ακολουθήσει μια δύσκολη σεζόν», τόνισε ο προπονητής των «πρασίνων». Στη συνέχεια μίλησε για τον Λάνγκφορντ, τον Ναβάρο και το φάιναλ φορ: «Είναι πολύ σημαντικό που είναι εδώ (ο Λάνγκφορντ). Σίγουρα θέλαμε έναν παίκτη σε αυτή τη θέση με αυτή την ποιότητα. Με πόντους στα χέρια του, με εμπειρία και σπουδαίο δημιουργό, πρέπει να νιώθουμε χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Περιμένουμε πολλά απ’ αυτόν».

Για τον Ναβάρο είπε: «Είναι ένας από τους καλύτερους, ίσως ο καλύτερος παίκτης που είχα ποτέ. Η Ευρωλίγκα είναι αυτό που είναι εξαιτίας παικτών σαν τον Ναβάρο. Είμαι στενοχωρημένος για το πώς τελείωσε την καριέρα του, πιστεύω ότι του άξιζε κάτι καλύτερο», και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει πάντα στόχο το φάιναλ φορ. Οι παίκτες, ο κόσμος και η διοίκηση το αξίζουν και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Τα τελευταία δύο χρόνια κάναμε φοβερή προσπάθεια, αλλά πέσαμε πάνω στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τη συγκεκριμένη σεζόν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι την κρίσιμη στιγμή να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα».

Ο Νικ Καλάθης τόνισε: «Ηταν εύκολη απόφαση για μένα να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Είχαμε κουβέντα με τον πρόεδρο και πήραμε την απόφαση εύκολα». «Δεν υπάρχει κανένα άγχος, για την ακρίβεια είναι πολύ καλό που είμαι στην άλλη πλευρά πλέον. Δεν έχω κάτι να αποδείξω. Είναι δουλειά μου να προσαρμοστώ», ήταν τα λόγια του Κιθ Λάνγκφορντ. Χαρούμενος για την επιστροφή του δήλωσε ο Στεφάν Λάσμε. «Δεν περίμενα να έρθω ξανά εδώ. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο το καλοκαίρι, με τον Νικ και τον Γκιστ, μου άρεσε το πλάνο και αποφάσισα να επιστρέψω», δήλωσε ο Στεφάν Λάσμε.

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παπαπέτρου, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στον Αγραβάνη και τις δηλώσεις του τελευταίου για «μη αντρίκεια συμπεριφορά»: «Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε από εδώ και να απαντάμε ο ένας στον άλλο. Δουλειά μου είναι να παίζω μπάσκετ. Δουλειά μας όλων είναι να παίζουμε μπάσκετ και όχι να μιλάμε.

Ο καθένας βάσει του τι πιστεύει και το δικό του μορφωτικό επίπεδο λέει αυτά που θέλει να πει, άποψή του, σεβαστή. Δεν θα κάτσω να το σχολιάσω. Εχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή