«Γέφυρες» με Αντετοκούνμπο

«Γέφυρες» με Αντετοκούνμπο

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προσπάθεια επούλωσης της «τραυματισμένης» σχέσης του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της εθνικής ομάδας θα είναι η επόμενη κίνηση της ΕΟΚ, για τη λύση κάθε παρεξήγησης που έχει δημιουργηθεί με τον Ελληνα σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος, αφήνοντας στο περιθώριο την προσωπική διαμάχη του με τον εκπρόσωπο του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, είναι διατεθειμένος να δημιουργήσει απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με τον άσο του ΝΒΑ, ώστε να αποδειχθεί εμπράκτως ότι όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει στην τελευταία πενταετία για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας και της ένταξής του στις εθνικές ομάδες αποσκοπούν στην αγωνιστική προσφορά που μπορεί να δώσει ο «Greek Freak» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επί σειράν ετών στο μέλλον και πέραν της εξατομικευμένης διαφήμισης του ελληνικού μπάσκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες από την ανερχόμενη καριέρα του.

Επικοινωνία με Θανάση

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε, ήδη, τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ομοσπονδίας με τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Tρεις ημέρες μετά τη νίκη πρόκρισης της Εθνικής στην Τιφλίδα, ο ίδιος ο Γιάννης «ανέβασε» tweet συγχαρητηρίων και ενότητας, με το μήνυμα «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την καταπληκτική εικόνα τους στα παιχνίδια. Συνεχίζεται» και δημοσιεύοντας φωτογραφία της 12άδας της Εθνικής στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Γεωργία και δύο δικές του με τη γαλανόλευκη φανέλα. Η επικοινωνιακή κίνηση του Ελληνα διεθνούς αποτελεί θετικό μήνυμα για την επιστροφή του στην Εθνική και λειτουργεί πυροσβεστικά στη «φωτιά» που άναψε στην Ελλάδα από τις δηλώσεις του μάνατζέρ του.

Παράλληλα, η ΕΟΚ προχωρεί στην υπεράσπιση των ενεργειών που είχε κάνει για την έκδοση των ελληνικών διαβατηρίων των δύο αδερφών (η επιμονή του αείμνηστου Γιώργου Κολοκυθά ήταν απαράμιλλη), καθώς νιώθει αναγκασμένη να αμυνθεί μετά την εκτίμηση που έκαναν και οι δύο μάνατζερ των Αντετοκούνμπο, ότι «με τη βοήθεια του δικηγόρου τους και μόνο κατάφεραν να γίνουν Ελληνες πολίτες. Η ομοσπονδία καπηλεύθηκε αυτή την επιτυχία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή