Αναζητεί χρόνο και… τους οπαδούς της η ΑΕΚ

Αναζητεί χρόνο και… τους οπαδούς της η ΑΕΚ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβληματισμός για τα κακώς κείμενα που παρουσίασε σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και ανησυχία για τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνουν επιδιορθώσεις, αλλά χωρίς πανικό, συνθέτουν τα συμπεράσματα της ΑΕΚ για την εμφάνισή της κόντρα στο Περιστέρι και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί δις. Για την ΑΕΚ των δύο τροπαίων από την περσινή περίοδο, υπάρχουν προσδοκίες, έστω και αν οι φίλαθλοι της έχουν «γυρίσει την πλάτη» τους στην αρχή της νέας περιόδου και απογοητεύουν τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.

Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και οι αυξομειώσεις απόδοσης δικαιολογούνται από τη νέα σύνθεση της ομάδας και τον νέο προπονητή που χρειάζεται δεδομένο χρόνο, όμως και στα δύο παιχνίδια η ΑΕΚ ήταν ασύνδετη, οι συνεργασίες των παικτών ήταν ελάχιστες και οι παίκτες της παρασύρθηκαν στον ρυθμό του αντιπάλου, χωρίς να υπάρξει και η ανάλογη… αντίδραση από τον Μπάνκι.

• Το ευρωπαϊκό νικηφόρο ντεμπούτο του Προμηθέα συνδυάστηκε με μια αξιοθαύμαστη ενέργεια του προπονητή του, Μάκη Γιατρά, που χρησιμοποίησε στην αρχική πεντάδα μόνο παίκτες που υπήρχαν και πέρυσι στο ρόστερ, ώστε να δείξει και να τιμήσει ακόμη και τους παίκτες που έφτασαν την ομάδα της Πάτρας στην ευρωπαϊκή εκπροσώπηση και συνεχίζουν την καριέρα τους σε άλλες ομάδες.

• Η Ντίνπρο που απέκλεισε το Λαύριο στα προκριματικά του Eurochallenge, είναι η τέταρτη ομάδα που θα συμμετάσχει στον ίδιο όμιλο με τον Αρη και ο οποίος θα αντιμετωπίσει ακόμη τη βουλγαρική Λουκόιλ Λέφσκι και τη φινλανδική Κατάγια που θα υποδεχθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη Τετάρτη (17/10).

• Τον δεύτερο αγώνα της με τη Βίσλα, στην Κρακοβία, θα δώσει σήμερα (19.30) η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, διεκδικώντας την πρόκριση στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας και χρειάζεται τη νίκη, έστω και με διαφορά ενός πόντου, ύστερα από το ισόπαλο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (63-63).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή