Αντέχει το Περιστέρι, προσπαθεί ο Πανιώνιος

Αντέχει το Περιστέρι, προσπαθεί ο Πανιώνιος

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oι υψηλές… πτήσεις του αήττητου Περιστερίου που είναι ισόβαθμο με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, η πρώτη νίκη του Πανιωνίου και του Κολοσσού και η εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Προμηθέα, χαρακτήρισαν την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ και ύστερα από την ολοκλήρωσή της έφερε στη βαθμολογία οκτώ εκ των 14 ομάδων στην ίδια θέση και με αρνητικό πρόσημο (1 νίκη-2 ήττες).

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός διεκπεραίωσε την αγωνιστική υποχρέωση με αντίπαλο τον Ηφαιστο (83-46). Το παιχνίδι ωφέλησε τους «ερυθρόλευκους» για να συνέλθουν από την καταιγιστική Αρμάνι που τους καθήλωσε και έδειξαν αιφνιδιασμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν.

Επόμενος αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» θα είναι μεθαύριο η Μακάμπι και πάλι στην έδρα του Νέου Φαλήρου.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε (108-63) το Λαύριο που υπολείπεται σημαντικά της ανταγωνιστικότητας που είχε η περυσινή ομάδα του. Οι «πράσινοι» αναζητούν την αμυντική σταθερότητά τους, ενόψει του επόμενου ευρωπαϊκού αγώνα απέναντι στη Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους, την Παρασκευή. Στο ντέρμπι της αμυντικής «λατρείας» των προπονητών, το Περιστέρι νίκησε τον Χολαργό (71-62).

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα (57-66) από το Ρέθυμνο (μοναδική ομάδα χωρίς νίκη), αν και συνεχίζει να παίζει με αστάθεια σε άμυνα και επίθεση, ενώ ο ΠΑΟΚ αξιοποίησε την κόπωση και την απειρία διαχείρισης του Προμηθέα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και επικράτησε άνετα (81-56) στην Πυλαία. Στη Νέα Σμύρνη, τα πρώτα πλατιά χαμόγελα είναι γεγονός για τη νίκη κόντρα στον παραπαίοντα Αρη (70-66), ενώ και ο Κολοσσός πέτυχε σημαντική, εντός έδρας νίκη (97-90), ύστερα από δύο παρατάσεις κόντρα στην Κύμη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή