Μπάσκετ: Γαλλικά… κλειδιά νίκης

Μπάσκετ: Γαλλικά… κλειδιά νίκης

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βραδιά «Δικεφάλων» ήταν η τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ΑΕΚ να νικά στην έδρα της γαλλικής Ντιζόν (80-90) και τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει την πρώτη νίκη του στη φάση των ομίλων, κόντρα στη Ναντέρ (83-82). Η ΑΕΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε δυνατά αντανακλαστικά, μετά τη δεύτερη ήττα της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Χάντερ (25 π.) πρωταγωνίστησε και στις δυο ρακέτες, ενώ σημαντική συμβολή είχε ο Ρατάν-Μέις (15 π.) και τους ισάριθμους πόντους (10 π.) σκόραραν οι Σάντ-Ρος και Λαρεντζάκης. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν δυνάμεις στο τρίτο δεκάλεπτο και ξεχώρισαν οι Σασάνγκ (18 π.) και Χόλστον (20 π.)

Στο κλειστό της Πυλαίας, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έβαλε στα 0.3΄΄ τη νικητήρια βολή, ο Θοδωρής Ζάρας, που έπαιξε μόνο στο δεύτερο μέρος, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και ο ΠΑΟΚ «λύγισε» τη Ναντέρ στο συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι Χρυσικόπουλος (15 π.) και Ζάρας (18 π.) ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο, αντίστοιχα, ενώ τους ακολούθησε ο Χάτσερ (10 π.). Η Ναντέρ, που ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ (1 νίκη-3 ήττες), είχε πρώτους σκόρερ τους Γιουσκεβίτσιους (19 π.), Πάλσον (16 π.) και Γουότερς (14 π.) για την ομάδα του Πασκάλ Ντοναντιέ, που είχε 13/24 τρίποντα.

Σήμερα Προμηθέας, Αρης

Η εντυπωσιακή και αήττητη πορεία του πρωτάρη Προμηθέα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να συνεχιστεί σήμερα (19.30) στην Πάτρα, όπου θα υποδεχθεί την τουρκική Μπεσίκτας. Ο Προμηθέας φιγουράρει στις 8 αήττητες ομάδες από τις 32 που συμμετέχουν στην πρώτη φάση των ομίλων.

Στην 3η αγωνιστική του Europe Cup, ο Αρης (1 νίκη-1 ήττα) θα δώσει σήμερα (19.00) το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του, στη Βουλγαρία, με αντίπαλο τη Λέφσκι, που είναι αήττητη, ενώ στην Ευρωλίγκα γυναικών, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Ουγγαρία (19.00) τη Σοπρόν και η Νίκη Λευκάδας στο Europe Cup γυναικών, θα υποδεχθεί την ΜΒΑ Μόσχας (18.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή