Μοιρασιά στην Τρίπολη, Αστέρας και Απόλλων

Μοιρασιά στην Τρίπολη, Αστέρας και Απόλλων

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η εξ αναβολής αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσαν να προηγηθούν με τους Φατιόν (15΄) και Ιωαννίδη (26΄).

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο 45λεπτο και έφτασαν κοντά στο γκολ, στο 47’ με την κεφαλιά του Μπαράλες και στο 55’ με το σουτ του Λέο Τιλίκα, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Βέρχουλστ ήταν σε ετοιμότητα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στον Απόλλωνα, όταν στο 81΄ η κεφαλιά του Λισγάρα προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου. Ο Αστέρας βρίσκεται στην 7η θέση με 12 βαθμούς και ο Απόλλων στην 12η με 5 βαθμούς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τασουλής (87’ Άλβαρεζ), Πασαλίδης, Λέο Τίλικα (87’ Κρέσπι), Μουνάφο (69’ Μπ. Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Σίτο (69’ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (46’ Γκόμες), Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Χουχούμης (70’ Τσαμπούρης), Φατιόν, Τσιλούλης, Μπεντινέλι (90’+2’ Μουνιέ), Κολ (90’+2’ Κιτοκό), Ιωαννίδης (87’ Μ. Φερνάντεζ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή