Διασυρμός της Γιουνάιτεντ στο Μπρέντφορντ – Χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα

Διασυρμός της Γιουνάιτεντ στο Μπρέντφορντ – Χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα

Το χειρότερο ημίχρονο της Ιστορίας της έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σημερινή ήττα από την Μπρέντφορντ με 4-0 για την 2η αγωνιστική της Premier League

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χειρότερο ημίχρονο της Ιστορίας της έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σημερινή ήττα από την Μπρέντφορντ με 4-0 για την 2η αγωνιστική της Premier League.

Οι «μπέμπηδες» βρέθηκαν να χάνουν με 4-0 στο 35΄ και για πρώτη φορά στα χρονικά δέχτηκαν 4 γκολ στο πρώτο μέρος σε εκτός έδρας ματς της Premier League. Έτσι, η Γιουνάιτεντ παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, αφού και στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί εντός έδρας από την Μπράιτον με 2-1.

Νωρίτερα, το «2 στα 2» σημείωσαν Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ στο πρωτάθλημα της Premier League και μάλιστα με «τεσσάρες». Οι πρωταθλητές επικράτησαν εύκολα της Μπόρνμουθ με 4-0 (το σκορ ήταν 3-0 στο 37΄) ενώ οι «κανονιέρηδες» έκαμψαν την αντίσταση της Λέστερ, την οποία νίκησαν με 4-2, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς που σημείωσε δύο τέρματα. 

Στο Σαουθάμπτον η τοπική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Λιντς χάρη σε δύο τέρματα του Ροντρίγκο, αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, ισόπαλες χωρίς τέρματα έληξαν οι αναμετρήσεις της Μπράιτον με τη Νιούκαστλ και της Γουλβς με τη Φούλαμ.

Πηγή: ΑΠΕ / ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή