Γαλλία: Για βιασμό κατηγορεί πλέον η εισαγγελία τον Χακίμι της Παρί ΣΖ

Γαλλία: Για βιασμό κατηγορεί πλέον η εισαγγελία τον Χακίμι της Παρί ΣΖ

Ο 24χρονος διεθνής Μαροκινός φέρεται να βίασε μια κοπέλα το περασμένο Σάββατο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γάλλοι εισαγγελείς απήγγειλαν κατηγορίες για βιασμό κατά του αμυντικού της εθνικής ομάδας του Μαρόκου και της Παρί Σεν Ζερμέν Ασράφ Χακίμι, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το δίκτυο TF1.

Η εφημερίδα Le Parisien είχε αναφερθεί στην καταγγελία μιας 24χρονης κοπέλας που κατηγόρησε τον Χακίμι για βιασμό το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο σπίτι του στα δυτικά προάστια του Παρισιού.

Το θύμα αρνήθηκε να κάνει μήνυση στον ποδοσφαιριστή, αλλά ο αστυνομικός με τον οποίον μίλησε κατέγραψε και ανέφερε την καταγγελία. Μέσα στην εβδομάδα η τοπική εισαγγελία της Ναντέρ, στο Παρίσι ενδιαφέρθηκε για την υπόθεση και πλέον, δεδομένης της σοβαρότητας των εικαζόμενων γεγονότων και της φήμης του φερόμενου ως δράστη, ο τοπικό εισαγγελέας ανέλαβε την υπόθεση αυτεπαγγέλτως.

Ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον υπό δικαστική επιτήρηση και με απαγόρευση επαφής με την καταγγέλλουσα.

Ο Χακίμι είναι επίσης 24 ετών και αναδείχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εχει ακόμη αγωνιστεί στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και στην Ιντερ.

Τον Δεκέμβριο ο διεθνής αμυντικός κατέλαβε την τέταρτη θέση με την εθνική ομάδα του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, χάνοντας στον μικρό τελικό από την ομάδα της Κροατίας.

Πηγή: AFP, TF1, Reuters

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή