Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7-0: Ιστορικός θρίαμβος για την ομάδα του Κλοπ

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7-0: Ιστορικός θρίαμβος για την ομάδα του Κλοπ

Ιστορική νίκη με 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε η Λίβερπουλ στο Ανφιλντ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιστορική νίκη με 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε η Λίβερπουλ στο Ανφιλντ, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδωσε μια καταπληκτική παράσταση και ευχαρίστησε επιτέλους τους φιλάθλους της, σε μια μέτρια σεζόν.

Με τον Χάκπο να δικαιολογεί την απαίτηση του του Κλοπ για την απόκτηση του και όλη την ομάδα να θυμίζει τη σεζόν που κατέκτησε τον τίτλο δεν άφησε κανένα περιθώριο στους «κόκκινους διαβόλους». Ο Ολλανδός επιθετικός διέλυσε την αντίπαλη άμυνα, πέτυχε δύο γκολ (43′, 50′) και γνώρισε για πρώτη φορά την αποθέωση από τους οπαδούς.

Ο αγαπημένος της εξέδρας, Ντάρβιν Νούνιες πέτυχε άλλα δύο γκολ (47′, 76′), ενώ και παλιός καλός Μο Σαλάχ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 66ο λεπτό με εντυπωσιακό σουτ, για να πετύχει στο 83′ το 6-0 με το 12ο γκολ του σε ματς κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Τον χορό των γκολ έκλεισε ο Φιρμίνο στο 88ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή η Λίβερπουλ μπαίνει δυνατά πλέον στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης και της συμμετοχής στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Να σημειωθεί πως το σημερινό σκορ είναι η μεγαλύτερη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ανφιλντ στην Ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή