Super League: 29 κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό – Αναβλήθηκε η 9η αγωνιστική των πλέι οφ

Super League: 29 κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό – Αναβλήθηκε η 9η αγωνιστική των πλέι οφ

Η ημερομηνία διεξαγωγής της 9ης αγωνιστικής θα αποφασιστεί στο έκτακτο Δ.Σ. της Λίγκας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον νέο κύκλο μοριακών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού το Σάββατο, προέκυψαν άλλα 5 κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 29 εντός του «τριφυλλιού».

Τα 3 κρούσματα αφορούν παίκτες της ομάδας (17 συνολικά) και τα 3 μέλη του τεχνικού-ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Η 9η αγωνιστική των play off της Super League, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή, αναβλήθηκε, έπειτα από σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού, με βάση το άρθρο 11, παρ. 5 και 6 του ΚΑΠ.

Σε ανακοίνωσή της η Super League 1 σημειώνει: «Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00».

Η ημερομηνία διεξαγωγής της 9ης αγωνιστικής και το αν θα επηρεάσει αντίστοιχα και τη μέρα που θα πραγματοποιηθεί η 10η αγωνιστική, θα αποφασιστούν στο έκτακτο Δ.Σ. της Λίγκας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (7/5) στις 12:00 μέσω τηλεδιάσκεψης.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή