Απογοητευμένοι οι βραζιλιάνοι, στηρίζουν Γερμανία απόψε

Απογοητευμένοι οι βραζιλιάνοι, στηρίζουν Γερμανία απόψε

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οικοδέσποινα του φετινού Μουντιαλ δεν κατάφερε να σώσει τα προσχήματα στον Μικρό Τελικό και τερμάτισε στην 4η θέση, χάνοντας με 3-0 απο την Ολλανδία το βράδυ του Σαββάτου.

Οι ελπίδες της Βραζιλίας εξανεμίστηκαν στα πρώτα δύο λεπτά, όταν ο Τιάγκο Σίλβα ανέτρεψε τον Ρόμπεν και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της Ολλανδίας, το οποίο εκτέλεσε ο Φαν Πέρσι γράφοντας το 1-0.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 16’ απο τον Μπλιντ και οι Ολλανδοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διατηρήσουν το σκορ απέναντι στην παραπαίουσα Βραζιλία μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν ο Γουϊνάλντουμ πέτυχε το 3-0.

Η συντριβή με 7-1 απο τη Γερμανία στον ημιτελικό δεν πτόησε τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι γέμισαν τις 69.000 θέσεις του γηπέδου της Μπραζίλια για τον Μικρό Τελικό, ελπίζοντας ότι η ομάδα τους θα αποχαιρετούσε το Μουντιάλ με μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

“Το Μουντιαλ είχε μεγάλη επιτυχία, αλλά η ομάδα μας ήταν μεγάλη αποτυχία…” σχολίαζαν μετά το τέλος του αγώνα, ελπίζοντας, πλέον, στη συντριβή της Αργεντινής, αιωνίου αντιπάλου της Βραζιλίας, στον Τελικό.

“Οι αργεντίνοι είναι άθλιοι γείτονες” δήλωσε στους New York Times ο Εράσμο Αλμπέρτο Λόσι, ένας οδοντίατρος 67 ετών, την ώρα που έφευγε απο το γήπεδο της Μπραζίλια. «Την Κυριακή θέλω να κερδίσουν οι γερμανοί με 8-1. Ακόμα καλύτερα με 9-1…»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή