Πόλο: Εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Εθνικού

Πόλο: Εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Εθνικού

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία νίκη μακριά από τους τελικούς της Α1 ανδρών στο πόλο βρίσκεται η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού. Στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» υπερίσχυσαν εύκολα του Εθνικού με 10-3. Σήμερα, η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης (20.00).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που είχε σε εκπληκτική αγωνιστική ημέρα τον Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος πέτυχε πέντε τέρματα, ήταν η πρωταγωνίστρια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Εθνικός Πειραιώς μπορεί να άνοιξε πρώτος το σκορ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη διότι οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με τον Γιάννη Φουντούλη που πέτυχε τρία γκολ (δύο πέναλτι και έναν στον παίκτη παραπάνω). Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον πίνακα να γράφει 3-1.

Στη δεύτερη περίοδο, ο Γιάννης Φουντούλης πέτυχε δύο τέρματα και ο Αντρο Μπούσλιε ένα, και η διαφορά αυξήθηκε στα πέντε γκολ. Με ανάλογο τρόπο εξελίχθηκε και το δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Ολυμπιακού κυριαρχούσαν (από δύο τέρματα σε κάθε οκτάλεπτο), ενώ ο Εθνικός πέτυχε δύο γκολ στην τέταρτη περίοδο. Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 2-0, 2-2.

Ο πάλαι ποτέ «Αυτοκράτορας του πόλο» δεν είχε στον πάγκο του τον Φάνη Κουντουδιό και στη σύνθεσή του τον Μιχάλη Θαλασσινό. Και οι δύο είχαν δεχθεί κόκκινη κάρτα στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στον Υδραϊκό. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αύριο αντιμέτωπες (20.30) στο ίδιο κολυμβητήριο. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες.

Σήμερα, ο Υδραϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (15.00) για την 5η θέση που οδηγεί στο Euro Cup ανδρών.

• Σήμερα (18.30), διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας για τα πλέι οφ της Α1 γυναικών. Στο κολυμβητήριο του Λαιμού θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 1-0 στις νίκες. Τον τίτλο θα κατακτήσει ο σύλλογος που θα πάρει τρία θετικά αποτελέσματα. Για την 3η θέση η Γλυφάδα υποδέχεται τον Εθνικό (20.30), με τις «Πειραιώτισσες» να προηγούνται με 1-0. Η 3η θέση και η έξοδος στην Ευρώπη κρίνεται στις δύο νίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή