Πέντε θετικά κρούσματα στην εθνική ανδρών πόλο – Δηλώσεις του προπονητή στην «Κ»

Πέντε θετικά κρούσματα στην εθνική ανδρών πόλο – Δηλώσεις του προπονητή στην «Κ»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το είχαμε αψηφήσει και δεν προσέξαμε όσο έπρεπε. Μετά την καραντίνα χαλαρώσαμε. Πρέπει να προσέχουμε πολύ. Μόνο εάν νιώσεις τον κορωνοϊό δίπλα σου, καταλαβαίνεις…». Με αυτά τα λόγια ο Θοδωρής Βλάχος, προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Τέσσερις αθλητές της εθνικής ομάδας και ο γυμναστής βρέθηκαν θετικοί στη νόσο Covid-19, και οι προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σταμάτησαν μία εβδομάδα νωρίτερα.    

«Οι προπονήσεις θα ολοκληρώνονταν την Παρασκευή. Τώρα περιμένουμε να κάνουμε το δεύτερο τεστ και ελπίζουμε να μη βρεθούν και άλλα θετικά. Μπορεί κάποιος να νομίζει ότι επειδή είναι ασυμπτωματικός δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά οι συνέπειες είναι πολλές. Κοντά μας έχουμε συγγενείς, φίλους κλπ που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος. Πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ότι κάνουμε», δήλωσε στην «Κ» ο προπονητής της εθνικής.  

Και τα πέντε μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι ασυμπτωματικά, είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους. Εκτός από την ανδρική ομάδα σε τεστ υπεβλήθη και η γυναικεία διότι έκαναν προπονήσεις στο ίδιο κολυμβητήριο. Όλα τα τεστ από τα μέλη της αποστολής της εθνικής γυναικών βγήκαν αρνητικά. Αρνητικά ήταν και τα τεστ από το προσωπικό του κολυμβητηρίου (Αγίου Κοσμά). Τα θετικά κρούσματα όμως είχαν ως συνέπεια να αναβληθούν και οι τελικοί του πρωταθλήματος των νεανίδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή