Νίκη που γεννάει ελπίδες για τα κορίτσια του πόλο

Νίκη που γεννάει ελπίδες για τα κορίτσια του πόλο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λαμπρές υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν οι νεαρές αθλήτριες της εθνικής ομάδας πόλο. Σε αγώνα για την παγκόσμια Λίγκα επικράτησαν, στον Πειραιά, της Ουγγαρίας με 14-11 (3-1, 2-5, 6-3, 3-2).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν ιδιαίτερα καλό στην επίθεση, ενώ τα κορίτσια έκαναν κάποια λάθη στην άμυνα. Οι διεθνείς πήραν από την αρχή το προβάδισμα και με κορυφαίες στην επίθεση τις Τσουκαλά (έξι από τα 14 γκολ), Ασημάκη και Ρουμπέση κατάφεραν να υπερισχύσουν μιας χώρας που έχει παράδοση στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

«Τα κορίτσια έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έτσι, ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας για τη διοργάνωση. Η επίθεση ήταν καλή, αλλά θέλουμε δουλειά στην άμυνα. Εξάλλου, γι’ αυτό υπάρχουν αυτές οι αναμετρήσεις, για να βελτιωθούμε. Εχουμε δύο ακόμη δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να νικήσουμε την Ιταλία, ώστε να έχουμε ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Μεγάλος στόχος, όμως, της χρονιάς είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης.

Από την Ουγγαρία ξεχώρισε η αθλήτρια του Ολυμπιακού Μπάρμπαρα Μπούικα. Η επόμενη αναμέτρηση της εθνικής ομάδας θα είναι ο, εκτός έδρας, αγώνας με την Ιταλία, στις 18 Φεβρουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή