Συγχαρητήρια Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη στον Λ. Πετρούνια

Συγχαρητήρια Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη στον Λ. Πετρούνια

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αναρτήσεις τους στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός συνεχάρησαν το Σάββατο τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του πέμπτου χρυσού του μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης στην Ελβετία.

Η Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου τονίζει ότι ο Έλληνας γυμναστής εξακολουθεί χρόνια τώρα να κάνει υπερήφανους τους συμπατριώτες του.

Διαβάστε ακόμη: Μόνιμος πρωταθλητής Ευρώπης ο Λ. Πετρούνιας

Όπως αναφέρει: «Ο Ολυμπιονίκης και πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το πέμπτο χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελβετία. Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή μας, που χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους».

Συγχαρητήρια για τη νέα διεθνή διάκριση του Πετρούνια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέροντας στην ανάρτηση του: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας με επιμονή και σκληρή δουλειά πέτυχε να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο. Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους!»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή