Πόλο: «Με κυνηγούσαν οπαδοί με σιδηρολοστούς»

Πόλο: «Με κυνηγούσαν οπαδοί με σιδηρολοστούς»

Εικόνες που δεν συνάδουν με τον αθλητισμό διαδραματίστηκαν στον αγώνα πόλο Περιστερίου – ΠΑΟΚ όταν η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε (8-8) σε αναμέτρηση όπου κρινόταν η πρόκριση στα πλέι οφ.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εικόνες που δεν συνάδουν με τον αθλητισμό διαδραματίστηκαν στον αγώνα πόλο Περιστερίου – ΠΑΟΚ όταν η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε (8-8) σε αναμέτρηση όπου κρινόταν η πρόκριση στα πλέι οφ. Οπαδοί του Περιστερίου επιτέθηκαν στον παίκτη του ΠΑΟΚ Νίκο Προσινικλή με κοντάρια και η αναμέτρηση διεκόπη.

«Με κυνηγούσαν με σιδηρολοστούς και έπεσα μέσα στην πισίνα για να γλιτώσω. Μου πέταξαν και άλλα αντικείμενα. Ηταν τρομακτικό. Ακόμα και ύστερα από τόση ώρα μου φαίνεται απίθανο ότι όλο αυτό συνέβη σε ένα παιχνίδι πόλο». Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο Νίκος Προσινικλής στην «Κ» τις στιγμές που έζησε στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Αρχικά ο πολίστας διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για την αποβολή του. Οταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε και ο αθλητής πανηγύρισε, τότε οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι.

«Σε τέτοια θέματα δεν υπάρχει καμία έκπτωση. Θα την πληρώσουν όποιοι φταίνε», δήλωσε στην «Κ» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κ. Γιαννόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή