Εσπασαν το ρόδι και ελπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» στο πόλο

Εσπασαν το ρόδι και ελπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» στο πόλο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην πρώτη νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο πέτυχε χθες ο Ολυμπιακός. Επιβλήθηκε, στον Πειραιά, της Μπαρθελονέτα (Ισπανία) με 9-8 (1-1, 4-2, 3-2, 1-3) και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στο «φάιναλ 6».

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν 5-1, 6-3, 8-5, αλλά προς το τέλος οι Καταλανοί κατάφεραν να μειώσουν. Η νίκη των «Πειραιωτών» οφείλεται, κατά μεγάλο ποσοστό, στην καλή άμυνά τους όπου ξεχώρισε ο Δεληγιάννης.

Ενθουσιασμένος ήταν ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος από την πρώτη νίκη της ομάδας του. «Εχω ποιοτικούς παίκτες και δεν έπρεπε να έχουμε πάρει μόνο τρεις βαθμούς. Κόντρα στην Μπαρθελονέτα, που ήταν πρώτη και αήττητη, παίξαμε σπουδαία άμυνα και πιστέψαμε στη νίκη. Οι ελπίδες είναι μαθηματικές αλλά ο Ολυμπιακός θα παλέψει σε όλα τα παιχνίδια για να κάνει ό,τι καλύτερο. Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης», δήλωσε, ενώ ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Ντόσκας πρόσθεσε: «Θέλαμε τη νίκη και την πήραμε. Εάν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Εγκερ, που ήταν κακό για εμάς, τόσο με την Προ Ρέκο όσο και με τη Γιουγκ τα είχαμε πάει πολύ καλά, αλλά δεν ήρθαν οι βαθμοί».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας, Καπότσης, Φουντούλης I. 2, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας 3, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Γαλανίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή