Φουντώνει η… ναυμαχία της παραμονής στο πόλο

Φουντώνει η… ναυμαχία της παραμονής στο πόλο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αγκυρα» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 πόλο των ανδρών έριξε ο Πανιώνιος ύστερα από τη νίκη του με 12-3 επί του Νηρέα Λαμίας για τη 18η αγωνιστική. Η 18η ημέρα του πρωταθλήματος είχε αποτελέσματα που… μπέρδεψαν τη μάχη της παραμονής στην Α1 κατηγορία.

Εντυπωσιακή ήταν η επικράτηση του ΝΑΟ Κέρκυρας επί της Χίου με 13-12. Η ομάδα του νησιού των Φαιάκων με αυτή την επιτυχία απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής στα «σαλόνια» του ελληνικού πόλο.

Αντίθετα, το Αργοστόλι δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Πανιώνιος με ηγέτη και σκόρερ τον Γιάννη Θωμάκο (έξι γκολ) νίκησε την ομάδα της Κεφαλονιάς με 11-3 και «φλερτάρει» με την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Στο ντέρμπι του Πειραιά, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Εθνικό με 21-6 (έξι γκολ ο Γ. Φουντούλης) και έκανε το 18 στα 18. Την ανωτερότητά της απέναντι στον Παναθηναϊκό απέδειξε και η Βουλιαγμένη. Οι «μπέμπηδες» επικράτησαν στον Λαιμό με 10-5 και οι «πράσινοι» έμειναν τέσσερις βαθμούς πίσω από τον 3ο ΠΑΟΚ.

«Χρυσή» νίκη εκτός έδρας πήρε και ο ΑΝΟ Γλυφάδας. Επικράτησε του Α.Ο. Π. Φαλήρου με 6-5, ένα αποτέλεσμα που του δίνει ελπίδες για παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή