Νέα ευρωπαϊκή πρόκληση για τα κορίτσια της Βουλιαγμένης

Νέα ευρωπαϊκή πρόκληση για τα κορίτσια της Βουλιαγμένης

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο το έκτο ευρωπαϊκό τους κύπελλο, αναχώρησαν χθες για την Ιμπέρια της Ιταλίας τα κορίτσια του πόλο της Βουλιαγμένης προκειμένου να λάβουν μέρος στο φάιναλ φορ του τροπαίου Λεν. Η ομάδα του Κώστα Δήμου σήμερα (20.30) θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την ιταλική Πάντοβα, ενώ στις 22.00 θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην ουγγρική Ζέντες και την τοπική Ιμπέρια. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 22.00 το Μεγάλο Σάββατο, ενώ στις 20.30 θα γίνει το παιχνίδι για την τρίτη θέση.

Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Δήμου, μιλώντας στην ιστοσελίδα «sportsfeed.gr» ανέλυσε τον σημερινό αντίπαλο του ΝΟΒ, λέγοντας: «Εχω δει κάποια βίντεο, είναι μία καλή ομάδα. Δεν βασίζεται σε κάποια παίκτρια, δεν έχει δηλαδή τη σούπερ σταρ αλλά έχει ένα καλό σύνολο. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται ψηλά στο ιταλικό πρωτάθλημα και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση». Επίσης, αναφερόμενος στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης είπε: «Ολοι θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε δύο ιταλικές ομάδες που θα ήθελαν να σηκώσουν το τρόπαιο στην πατρίδα τους. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε τα παιχνίδια μας σε έναν καλό ρυθμό δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Στην αποστολή της Βουλιαγμένης συμμετέχουν οι Κούβδου, Ρουμπέση, Μαμόγλου, Τσουκαλά, Γερόλυμου, Μαυρωτά, Κοτσιώνη, Πρωτόπαππα, Μελιδώνη, Ξενάκη, Χυδηριώτη, Κοντογιάννη, Διαμαντοπούλου. Ερώτημα αποτελεί η συμμετοχή της Γερόλυμου η οποία ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από πυρετό.

Τα κορίτσια της Βουλιαγμένης, στην Ευρώπη, έχουν κατακτήσει ένα τρόπαιο Λεν (2003), δύο Τσάμπιονς Καπ (2009, 2010) και δύο Σούπερ Καπ (2009, 2010). Επίσης, έχουν έναν χαμένο τελικό Λεν Τρόφι το 2000 και τρεις Τσάμπιονς Καπ (μετέπειτα Ευρωλίγκα) το 2008, το 2012 και το 2014.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή