«Ερυθρόλευκο» τρόπαιο, «γαλανόλευκες» υποχρεώσεις

«Ερυθρόλευκο» τρόπαιο, «γαλανόλευκες» υποχρεώσεις

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν προλάβουν καλά καλά να στεγνώσουν τα μαγιό των θριαμβευτριών της Ευρωλίγκας γυναικών, τα περισσότερα από τα κορίτσια του Ολυμπιακού φόρεσαν τα γαλανόλευκα και σήμερα αντιμετωπίζουν στη Βαρκελώνη την Ισπανία για τους προκριματικούς της παγκόσμιας Λίγκας. Το Σάββατο, οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το τρόπαιο της Ευρωλίγκας καθώς νίκησαν τη δύο φορές κάτοχο του τίτλου, Σαμπαντέλ.

O ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, έχει καλέσει στην Eθνική ομάδα τις Ελενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Αλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Μικαέλα Καλογεράκου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου και Ελένη Ξενάκη. «Είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Οποιος κερδίσει θα προκριθεί στην τελική φάση της παγκόσμιας Λίγκας. Θέλουμε να προκριθούμε, γιατί θα είναι μια καλή προετοιμασία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν που είναι ο βασικό μας στόχος. Αν δεν προκριθούμε, έχουμε ήδη κανονίσει κάποιες προετοιμασίες, έτσι ώστε να κάνουμε μία πλήρη προετοιμασία. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Το μόνο που έχουμε να διαχειριστούμε είναι η πνευματική και σωματική κόπωση που υπάρχει στα κορίτσια» υπογράμμισε ο προπονητής.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή