Ανετη νίκη επί της Γεωργίας, προβληματισμός για την άμυνα

Ανετη νίκη επί της Γεωργίας, προβληματισμός για την άμυνα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εύκολο απόγευμα πέρασε χθες η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Νίκησε τη Γεωργία με 18-10 (7-2, 5-3, 3-3, 3-2) για τη φάση των ομίλων της παγκόσμιας Λίγκας, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά. Ο Θοδωρής Βλάχος χρησιμοποίησε και νέα πρόσωπα ενώ υπήρξε προβληματισμός για τα γκολ που δέχτηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον παίκτη λιγότερο. Επόμενος αντίπαλος των διεθνών μας θα είναι η Ουγγαρία (1/12), αγώνας που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ έπαιξαν και οι Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Μανώλης Πρέκας και Δημήτρης Τίγκας, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί στο παγκόσμιο του Καζάν.

«Δυστυχώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στον παίκτη λιγότερο και δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας στα παιχνίδια» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Μανώλης Μυλωνάκης, ενώ ο Δημήτρης Τίγκας πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Σήμερα παίξαμε δυνατά αλλά σε κάποιες φάσεις έπρεπε να προσέχαμε περισσότερο».

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Φουντούλης, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ. Από τους Γεωργιανούς ξεχώρισε ο Τσρεπούλια (σημείωσε τρία τέρματα). Ο 16χρονος, Αλ. Παπαναστασίου, έχασε ένα πέναλτι, λόγω άγχους.

Ελλαδα: Φουντούλης 4, Βλαχόπουλος 3, Γεννηδουνιάς 3, Μουρίκης 3, Κολόμβος 3, Μυλωνάκης, Τίγκας.

Γεωργια: Τσρεπούλια 3, Ρουρούα 2, Ελεζ 2, Γέλατσα, Κβεντελιάνι, Μπαγκατούρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή