Ηττα για τις γυναίκες στη Ρωσία, ντέρμπι κορυφής στους άνδρες

Ηττα για τις γυναίκες στη Ρωσία, ντέρμπι κορυφής στους άνδρες

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα… δόντια της έδειξε η «κόκκινη αρκούδα» στο πόλο των γυναικών. Σε αγώνα για την παγκόσμια Λίγκα, η Ρωσία επικράτησε της εθνικής μας ομάδας με 12-6 (4-0, 3-2, 1-2, 4-2) ενώ στις συζητήσεις, στις κερκίδες του Ολιμπίνσκι της Μόσχας, κυριαρχούσε το θέμα για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους.

Η ρωσική ομάδα προηγήθηκε γρήγορα με 4-0 και, ύστερα, παρά τη βελτίωση στην άμυνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, οι διεθνείς μας δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά. Οι Ελληνίδες είχαν ηττηθεί και στον Πειραιά.

Με ντέρμπι κορυφής ανοίγει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών: Η Βουλιαγμένη υποδέχεται (20.30) τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.

Η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί, μαζί με τις υπόλοιπες, το Σάββατο αλλά οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη μετέθεσαν την ημερομηνία διεξαγωγής. Οι «Πειραιώτες» το Σάββατο (28 Νοεμβρίου) θα υποδεχτούν την Πριμόριε Ριέκα για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στους μέχρι τώρα αγώνες, η Βουλιαγμένη έχει σταθερή πορεία. Ο Ολυμπιακός διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στη χώρα και θέλει να πρωταγωνιστήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. «Η ομάδα μου είναι έτοιμη να παλέψει στα παιχνίδια που ακολουθούν. Αρχικά έχουμε την αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη, όμως το μυαλό μας είναι στραμμένο στο εντός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την Πριμόριε Ριέκα. Περιμένουμε και τη στήριξη των φιλάθλων μας, αλλά και να κυλήσει αυτή η εβδομάδα χωρίς τραυματισμούς, και από κει και πέρα θα παλέψουμε για τη νίκη», δήλωσε ο Μπλι Μάλιαρακ στην επίσημη ιστοσελίδα των «Πειραιωτών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή