Από το Μαυροβούνιο «βλέπει» εξάδα στο πόλο ο Ολυμπιακός

Από το Μαυροβούνιο «βλέπει» εξάδα στο πόλο ο Ολυμπιακός

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στις έξι καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών αναζητεί σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γιαντράν, στο Μαυροβούνιο. Με θετικό αποτέλεσμα, οι «Πειραιώτες» θα διατηρηθούν στην κορυφή του ομίλου τους.

Πριν από μία εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν υπερισχύσει, εντός έδρας, των αντιπάλων τους με 10-4 και φιλοδοξούν να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών. Από την αποστολή απουσιάζει ο Γιώργος Ντόσκας. «Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια νεανική ομάδα σε μια σκληρή έδρα. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη θέση», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Στους άλλους αγώνες για την 6η αγωνιστική του πρώτου ομίλου θα βρεθούν αντιμέτωπες οι: Μπαρθελονέτα – Πριμόριε Ριέκα, Σπαντάου – Εγκερ. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 9 βαθμούς και ακολουθούν: Πριμόριε Ριέκα, Εγκερ, Μπαρθελονέτα 8, Σπαντάου 3, Γιαντράν 2 βαθμοί. Ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα έχει ο αγώνας με την Μπαρθελονέτα, στις 12 Μαρτίου, στο Παπαστράτειο.

• Με τη 10η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 αγωνιστικής γυναικών. Ο Ποσειδών Ιλισίων υποδέχεται το Ρέθυμνο (16.00). Λίγη ώρα αργότερα, στις 19.00, ο ΝΟ Βουλιαγμένης παίζει με τον ΝΟΒΑ και η Γλυφάδα με τον Εθνικό Πειραιά. Η 10η ημέρα θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου (20.00). Στη βαθμολογία προηγείται ο Ολυμπιακός με 27 βαθμούς και ακολουθούν: Βουλιαγμένη 23, Ρέθυμνο 16, Γλυφάδα 14, Εθνικός Πειραιά 10, Ποσειδών Ιλισίων, Τρίτων Αμαρουσίου 7 και ΝΟΒΑ 0 βαθμοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή