Αγγίζουν το «φάιναλ 6» οι «ερυθρόλευκοι» στο πόλο

Αγγίζουν το «φάιναλ 6» οι «ερυθρόλευκοι» στο πόλο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στο «φάιναλ 6» του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών έφτασε ο Ολυμπιακός ύστερα από τη νίκη τους με 13-6 επί της Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι, στο Μαυροβούνιο. Τα σετ (πρώτη η Γιαντράν): 1-4, 0-2, 2-3, 3-4.

Για τους «ερυθρόλευκους» ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της ομάδας του Μαυροβουνίου και παρέμειναν στην πρώτη θέση του ομίλου τους. Τα «συστατικά» της νίκης ήταν η καλή άμυνα, ενώ εκμεταλλεύτηκαν και το πλεονέκτημα στον παίκτη παραπάνω. Καθοριστικός αναμένεται ο επόμενος αγώνας για τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς στις 12 Μαρτίου θα αντιμετωπίσουν στον Πειραιά την ισπανική Μπαρθελονέτα.

• Εντυπωσιακό θέαμα περιελάμβαναν κάποιες από τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των γυναικών. Το ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα στον Εθνικό και τη Γλυφάδα, κρίθηκε στα τελευταία 38 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Χάρη σε ένα γκολ της Μπίσμπα, η ομάδα του Πειραιά πήρε τη νίκη με 6-5 (1-0, 1-3, 21, 2-1). Η αναμέτρηση διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Λαιμού και οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε… απόσταση αναπνοής σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού πέρασαν εύκολο απόγευμα απέναντι στον Τρίτωνα Αμαρουσίου. Επικράτησαν με 26-2 (8-0, 6-1, 8-0, 4-1).

Το Ρέθυμνο επικράτησε, εκτός έδρας, του Ποσειδώνα Ιλισίων με 11-3 (0-3, 4-0, 6-0, 1-0). Η ομάδα των Ιλισίων ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Νίκη άνευ αγώνος πήραν τα κορίτσια της Βουλιαγμένης, καθώς ο ΝΟ Βόλου «Αργοναύτες» δεν προσήλθε στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Υστερα από την παρέλευση ενός εικοσαλέπτου το φύλλο του αγώνα έκλεισε υπέρ της γηπεδούχου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή