Χάθηκαν… τα 21 MTV

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Ευρωπαίοι καλλιτέχνες που περίμεναν να κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο τρόπαιο της διάκρισης, το βραβείο του MTV, θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Ηδη, η βρετανική αστυνομία ερευνά την υπόθεση της κλοπής των 21 βραβείων, λίγο πριν χαραχθούν πάνω τους τα ονόματα των νικητών, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Ρόμπι Γουίλιαμ, η Ντάιντο, οι Γκορίλαζ και ο Κρέιγκ Ντέιβιντ. Ολοι αυτοί τα είχαν πάρει το βράδυ της απονομής στη Γερμανία αλλά τα επέστρεψαν στο τέλος της τελετής για τη χάραξη.

Τα βραβεία εξαφανίστηκαν κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ της Δευτέρας βράδυ – Τρίτης πρωί. Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει κάποιους υπόπτους, ενώ δεν υπάρχει κανένα ίχνος παραβίασης στο κτίριο που στεγάζεται το MTV. Βρισκόταν στην Οξφορντ Στριτ και τα βραβεία φυλάσσονταν εκεί μετά την επιστροφή τους από τη Φρανκφούρτη. Κανείς δεν μπορεί να συμπεράνει ποιος θα οργάνωνε μια τέτοια επιχείρηση. Πάντως στο παρελθόν είχαν κλαπεί και τα χρυσά αγαλματίδια των Οσκαρ. Η Σκότλαντ Γιαρντ που ερευνά την υπόθεση ισχυρίζεται ότι η αξία των βραβείων υπολογίζεται σε 6.500 λίρες στερλίνες.

Θέμα μάρκετινγκ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή