O Παντελής Μπουκάλας υποθέτει…

O Παντελής Μπουκάλας υποθέτει…

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθημερινός «συνομιλητής» με τους αναγνώστες τής «K», ο Παντελής Μπουκάλας μέσα από τις επιφυλλίδες του -στάσεις σε γεγονότα μικρότερα ή μεγαλύτερα? σ’ εκείνα που απασχολούν μια μικρή γειτονιά ή ολόκληρο τον πλανήτη? σ’ ένα λουλούδι «που το αποθαυμάζεις να διαρρηγνύει το τσιμέντο», ένα κουβεντολόι «ώς τα χαράματα όπου κανένας δεν θέλει να πείσει κανέναν», μια παρέα «που ακόμα μαζεύεται, πάνε δέκα, πάνε είκοσι χρόνια», αλλά και στους πολιτικούς, τα Μέσα, τους διαφημιστές, τους πολεμοχαρείς «αρχάγγελους» της Νέας Τάξης, τους μεγαλοϊδεάτες της Ολυμπιάδας…

Μια επιλογή από τις κυριακάτικες επιφυλλίδες του Παντελή Μπουκάλα στην «K» (εκατόν τριάντα τον αριθμό) και δύο από τον «Δεκαπενθήμερο Πολίτη» φεύγουν από τον βραχύβιο χρόνο της ημερήσιας γραφής και ανάγνωσης και συγκροτούν την ύλη ενός βιβλίου με τίτλο «Υποθέσεις», (από τις εκδόσεις «Αγρα»). Την ερχόμενη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στις 8μ.μ., στη Στοά του Βιβλίου, για τις αφορμές των καθημερινών «Υποθέσεων» θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσης, ο διευθυντής του περιοδικού «O Πολίτης» Αγγελος Ελεφάντης και ο Π. Μπουκάλας. Σκέψεις και σχόλια στο πλαίσιο του άμεσου σχολιασμού, που απαιτεί ο ρυθμός της εφημερίδας, τα οποία γίνονται αφορμή για νέες υποθέσεις, επισημάνσεις, ερμηνείες για τα γκρίζα και τα στενάχωρα της ζωής, αλλά για τα «πλούτια» της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή