Ατζεντα

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Βάκχες» του Ευριπίδη από τον ολλανδικό θίασο «Zuidelijk Toneel Hollandia» στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης για μία και μοναδική βραδιά (9 μ.μ.).

ΧΟΡΟΣ

Τα Μπαλέτα Μπεζάρ Λωζάννης στο Ηρώδειο για τρεις συνεχόμενες βραδιές (6, 7, 8/6 – 9 μ.μ.). H αποψινή παράσταση γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και τα έσοδά της θα διατεθούν για την ίδρυση του A΄ Ογκολογικού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Αθήνας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα έργα «Επτά Ελληνικοί Χοροί», «Μάνος», «Juay Τeresa».

«Κάρμεν» του Σαλβαντόρ Τάβορα με την ομάδα «La Cuadra de Sevilla», στο θέατρο του Λυκαβηττού για μια τελευταία βραδιά (9.30 μ.μ.).

Η ομάδα χορού του κολεγίου Deree εμφανίζεται απόψε και αύριο βράδυ στο Θέατρο του κολεγίου Pierce (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή – 9 μ.μ.). H είσοδος είναι ελεύθερη.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συνθέσεις των «Φλατ ο Θρατ» με αναφορές στο φλαμένκο, στη βαλκανική και αναγεννησιακή μουσική στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3 – 10.30 μ.μ.).

Στο «Μικρό Μουσικό Θέατρο» (Βεΐκου 33, Κουκάκι – 10 μ.μ.) εμφανίζεται ο Henk Hofstede (The Νits).

ΕΚΘΕΣΗ

Εγκαίνια της έκθεσης του Γιώργου Αυγέρου στην γκαλερί Ζουμπουλάκη (πλ. Κολωνακίου 20 – 8 μ.μ.).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Πλανήτης Πρέσπα». Παρουσίαση του μυθιστορήματος της Σοφίας Νικολαΐδου (εκδ. «Κέδρος») στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων (Στοά του Βιβλίου – 12.30 το μεσημέρι).

Διήμερη δημοπρασία σπανίων βιβλίων Ελλήνων βιβλιοφίλων οργανώνει η «Βιβλιοφιλία» στην Αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23 – 7 μ.μ.).

«Αφηγήσεις ζωής από το Οθος Καρπάθου-Λαογραφικά θέματα». Παρουσίαση του βιβλίου της Φραγκίσκης Αρ. Σταυράκη (εκδ. «Δωδώνη») στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων (7 μ.μ.).

«Ουδέν σχόλιον διότι ανέκαθεν ήμουνα κυρία». Το βιβλίο της Τίνας Κωνσταντάτου (εκδ. «Τροπικός») παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης στη Στοά» (Ανδρ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι – 7.30 μ.μ.).

«Το όραμα ανθρωπιά στη γη». Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γεωργίου Τσιώτα (εκδ. «Δωδώνη») στην αίθουσα λόγου της Στοάς του Βιβλίου (8 μ.μ.).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ταινία του Ερίκ Βαλί «Ιμαλάια» προβάλλεται απόψε στο Γαλλικό Ινστιτούτο, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ακολουθεί συζήτηση με θέμα «H γη των ανθρώπων». Εναρξη 7 μ.μ.

Ολοκληρώνεται απόψε το «Ταινιόραμα 2002 – Θυμάμαι» στο «Αλφαβίλ» με τις ταινίες «Μια κραυγή μέσα στην ομίχλη», «Το κοράκι», «O στοιχειωμένος πύργος» κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή