Κοινωνικές αλλαγές της τελευταίας 20ετίας

Κοινωνικές αλλαγές της τελευταίας 20ετίας

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H τελευταία εικοσαετία αποτελεί για την ελληνική κοινωνία μια περίοδο αξιοσημείωτων μεταβολών σε σχέση με το παρελθόν. Τις αλλαγές αυτές προσπαθεί να διερευνήσει το 9ο Επιστημονικό Συνέδριο του Ιδρύματος Σάκη Καράγιωργα, που θα έχει τίτλο «Κοινωνική αλλαγή στη σύγχρονη Ελλάδα (1980-2001) και θα πραγματοποιηθεί στο Πάντειο Πανεπιστήμιο την Απρίλιο του 2003. Το συνέδριο αυτό, που διοργανώνεται με σκοπό να ενθαρρύνει τον επιστημονικό διάλογο γύρω από τα κοινωνικά αυτά ζητήματα, προσκαλεί επιστήμονες να συμμετέχουν στον προβληματισμό του, με ολοκληρωμένες εισηγήσεις τους.

Η θεματογραφία του συνεδρίου χωρίζεται σε τρεις τομείς: Κοινωνική αλλαγή και πολιτικό σύστημα? Οικονομία, Εργασία και Κοινωνικές Τάξεις? Κοινωνική αλλαγή και Δημοσιότητα. Για κάθε σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Ιδρύματος, Μαραθωνοδρόμων και Χατζοπούλου 16, 17671, Καλλιθέα, Αθήνα (τηλ. fax 010-95.60.807).

Κινηματογράφος στα Χανιά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή