Ατζεντα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ

«Φθινοπωρινή σονάτα» του Ινγκμαρ Μπέργκμαν στο «Μεταξουργείο». Σκηνοθεσία: Δημήτρης Οικονόμου. Πρωταγωνιστεί η Αννα Βαγενά.

ΧΟΡΟΣ

«Το στρίφωμα». Πρώτη παρουσίαση του νέου έργου της ομάδας «Yelp» στο «Club 22» (10.30 μ.μ.).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Από την πένα στην οθόνη». Το βιβλίο του Λυκούργου Κομίνη (εκδ. Πατάκη) παρουσιάζεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, 11.30 π.μ.). Θα μιλήσουν οι Ντόρα Μπακογιάννη, Γεράσιμος Αρσένης, Νίκος Κωνσταντόπουλος και Νίκος Χατζηνικολάου.

– «Αθηναϊκό Ημερολόγιο 2003 – Ετος 14ο», «H ωραία Νεάπολις και τα παρεξηγημένα Εξάρχεια». Τα βιβλία του Γιάννη Καιροφύλα (εκδ. Φιλιππότη) παρουσιάζονται στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 12 το μεσημέρι).

– Το βιβλίο του Πολύβιου Μαρσάν «Ελένη Παπαδάκη, Μια φωτεινή θεατρική πορεία με απροσδόκητο τέλος» (εκδ. Καστανιώτη) παρουσιάζεται στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Χαλανδρίου (7.30 μ.μ.).

– «Τέχνη και λογοτεχνία». Συζήτηση που διοργανώνει το «Φιλοσοφικό Καφενείο» στο καφέ «Διώροφο» (Αιόλου 77 & Ευριπίδου, 7.30 μ.μ.). Εισηγητής ο Νίκος Μακρής.

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Μουσικές της Κρήτης» στο Μέγαρο Μουσικής (8.30 μ.μ.). H σκηνοθεσία είναι της Μέμης Σπυράτου. H καλλιτεχνική επιμέλεια του Λάμπρου Λιάβα.

– «Τόσκα» του Πουτσίνι από την Οπερα Θεσσαλονίκης στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

– «Κυκλικοί χοροί» από την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στο Μέγαρο Μουσικής (8 μ.μ.).

– Γλυκερία και Omar Farouk Tekbillek στο «Χάραμα» (Σκοπευτήριο Καισαριανής, τηλ. 210-7664869).

ΠΡΟΒΟΛΗ

«Οι ακροβάτες του κήπου». H ταινία του Χρήστου Δήμα προβάλλεται στο Πνευματικό Κέντρο Χολαργού (7.30 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή