Ατζεντα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

«Οpus Cactus». Στο Θέατρο Λυκαβηττού εμφανίζονται οι Μόμιξ για μια τελευταία βραδιά. Σκηνοθεσία-χορογραφίες: Μόουζες Πέντλετον. Ωρα έναρξης 9.30 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: 30, 40, 50 ευρώ.

ΘΕΑΤΡΟ

«Σφήκες» του Αριστοφάνη από την ομάδα «Θεατρικοί Διάλογοι» απόψε και αύριο στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης. Σκηνοθεσία: T. Χρυσικάκος. Παίζουν Γ. Δεγαΐτης, Μπ. Σαρηγιαννίδης κ.ά.

– «Μήδεια: Ταξίδι στο χρόνο». Παράσταση βασισμένη σε κείμενα των Ευριπίδη, Σενέκα, Ζαν Ανούιγ και Χάινερ Μίλερ παρουσιάζει η Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών. Διδάσκων καθηγητής: Γιώργος Συμεωνίδης. Ωρα έναρξης 9 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Το ροκ της πόλης». Οι «Raining Pleasure» για μία και μοναδική βραδιά στο Κάστρο Πάτρας. Συμμετέχουν τα συγκροτήματα «Αποκάλυψις», «Γύρω-Γύρω» και ο dj Ανδρείκελος. H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

– Συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη αύριο το βράδυ στο Θέατρο Πέτρας (Πετρούπολη, 9.30 μ.μ.). Μαζί του η Δέσποινα Ολυμπίου.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Μέχρι τις 31 Ιουλίου θα διαρκέσει η έκθεση χαρακτικών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στον τεχνοχώρο «Το Μήλο» (Αμύντα 11, πλ. Προσκόπων, Παγκράτι).

– H αίθουσα τέχνης «έκφραση-γιάννα γραμματοπούλου» (Βαλαωρίτου 9α) φιλοξενεί ομαδική έκθεση μαρμαρογλυπτικής καλλιτεχνών από την Τήνο. Συμμετέχουν οι Φίλιππος Βασιλάκης, Ονούφριος Δεσύπρης, Λάμπρος Διαμαντόπουλος, Γιάννης Κυραρίνης και Αργύρης Μαραβέλλιας. H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουλίου.

– Συνεχίζονται μέχρι τις 15 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής οι δύο εκθέσεις «Πρόσωπα της Αιγύπτου. Από την Γκίζα στο Φαγιούμ» και «H Νέα Κοιλάδα του Νείλου». (10 π.μ – 2 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή