Ατζεντα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

«Βocca Tango». H νέα παραγωγή του Χούλιο Μπόκα και του συγκροτήματος «Ballet Argentino» παρουσιάζεται για μια και μοναδική βραδιά στο Θέατρο Λυκαβηττού (9.30 μ.μ.).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο με έργα μελοποιημένα από τον Μίκη Θεοδωράκη (Ηρώδειο). Παίζει η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Συμμετέχουν οι Γ. Φέρτης, Γ. Μπέζος, Ελ. Τσαλιγοπούλου κ. ά.

– Στο Θέατρο Πέτρας εμφανίζεται απόψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (9.30 μ. μ.). Μαζί του η Δέσποινα Ολυμπίου. Συμμετέχουν οι Σ. Αποστολάκης, Γ. Ρετίκας, B. Καλαμάρας, T. Δρακόπουλος, A. Τουρκογιώργης και X. Κελάρης.

– «Υακίνθεια 2003» στα Ανώγεια Κρήτης. Απόψε θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή αγρυπνία στο εκκλησάκι του Αγίου Υακίνθου. Ακολουθεί συναυλία του Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργη) και της ομάδας του στο θεατράκι του Αγίου Υακίνθου (μετά τα μεσάνυχτα).

– Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera eSalonico στη Ρόδο.

ΘΕΑΤΡΟ

«Σφήκες» του Αριστοφάνη από την ομάδα «Θεατρικοί Διάλογοι» στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης (9 μ.μ.). Σκηνοθεσία: Τάκης Χρυσικάκος.

– «O γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιουλίου Βερν. H παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζεται στο Κιλκίς (Θέατρο Λόφου). Σκηνοθεσία: Μαριάννα Τόλη.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Το χρονικό της δημιουργίας της έκθεσης». Ομιλία της Σάνιας Παπά στην Τεχνόπολι (Πειραιώς 100, Γκάζι, 7.30 μ. μ.). H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης «Διαγράφοντας το σήμερα, το αύριο, το χθες. Νέοι Ελληνες καλλιτέχνες: Αφιέρωμα στον νομό Ιωαννίνων».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Τμήματα προετοιμασίας για υποψήφιους σπουδαστές οργανώνει το εργαστήριο θεατρικών σπουδών «Δημήτρης Ροντήρης». Πληροφορίες: τηλ. 210-4221038, 4686796.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή