Ατζεντα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΟΡΟΣ

«Παράξενα συναισθηματικό». H τελευταία παραγωγή του Χάρη Μανταφούνη παρουσιάζεται στο θέατρο «Χώρα» από σήμερα και μέχρι την Κυριακή και από τις 24 έως τις 28 του μηνός.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η όπερα του Βέρντι «Σικελικός Εσπερινός» στο Μέγαρο Μουσικής. Απόψε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Francesco Ellero D’ Artegna, Eliane Coelho, Janez Lotric και Alexandru Agache. Συμμετέχει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Donato Renzetti.

– «Χαΐνηδες» στη Θεσσαλονίκη («Cafe Americain») μέχρι και το Σάββατο.

ΘΕΑΤΡΟ

«Η γίδα» του Εντουαρντ Αλμπι στο «Θέατρο της Ανοιξης». Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαργαρίτης. Παίζουν οι Χρυσάνθη Δούζη, Αντώνης Μπαμπούνης κ.ά.

– Μόνο για δεκαέξι παραστάσεις στο θέατρο «Ανετον» Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται το έργο της Ελενας Πέγκα «H Nelly’s βγάζει βόλτα τον σκύλο της».

– Φεστιβάλ Μπέκετ στο θέατρο «Σφενδόνη».

– «Θεατρικοί Μονόλογοι» στη Θεσσαλονίκη. Απόψε η Νέλλη Αγγελίδου στο Θέατρο Καλαμαριάς.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Ελλάδα. Διαδρομή αιώνων». Παρουσίαση της αφιερωματικής έκδοσης (εκδ. «Εφεσος») στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (12 το μεσημέρι).

– Συζήτηση με αφορμή το βιβλίο «Αριστερή τρομοκρατία, δημοκρατία και κράτος» των Ηλία Ιωακείμογλου και Σώτης Τριανταφύλλου (εκδ. «Πατάκη») στην Αίθουσα Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (1 το μεσημέρι).

– Ημερίδα για τη σχέση εικονικού και πραγματικού χώρου στον «Φούρνο».

– «H ελευθερία των Ελλήνων». Παρουσίαση του βιβλίου του Διονύση K. Μαγκλίβερα (εκδ. «Παπαζήση») στην αίθουσα Λόγου της Στοάς του Βιβλίου (7 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή